| Florin_Balanescu_Florin_1990 a întrebat:

Salut.Am si eu nelamurire medicala.De fiecare data cand imi scoteam o masea-dinte imi curgea sange 3 zile.Nu tare dar curgea.Stiu ca am 4 analize cu coagularea sangelui in neregula.Nu e asa de grav dar nu sunt in regula.Insa cand ma tai sau zgarii trece normal.E ceva grav sau se poate trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Daca ai 24-25 de ani asa cum indica ID-ul tau, ar fi bine sa nu iti mai pierzi dintii.
Eu am avut o extractierecenta si am avut o (usoara) sangerare pentru 2 zile.
Daca nu stim ce diagnostic ai, nu putem sti nici daca e grav. Ti-ai facut analize pentru diabet?
Vitamina K ajuta la oprirea sangerarilor, dar nu te trata singur, discuta cu doctorul tau ce problema ai si ce optiuni de tratament.

4 răspunsuri:
| dreamgirl94 a răspuns:

Precizeaza analiza cu valoarea si poate te pot ajuta

| Florin_Balanescu_Florin_1990 explică (pentru SkyPilot):

Am facut doar test la sange si nu indica ca as avea diabet sau ceva grav.Doar imi zcea asistenta respectiva daca era ceva de diabet.

| Florin_Balanescu_Florin_1990 explică (pentru SkyPilot):

Stiu doar ca trombocitele sunt mici...

| SkyPilot a răspuns (pentru Florin_Balanescu_Florin_1990):

Poti citi aici despre posibilele probleme:
http://www.despreboli.ro/boli-de-sange/2012/scaderea-trombocitelor-4294/
Dar discuta neaparat cu un medic, nu face nimic de unul singur.