| AndreiR003 a întrebat:

Am si eu o curiozitate. Eu fiind o persoana emotiva cand vreau sa tin un discurs undeva imi tremura mainile, acest lucru intamplandu-se si in alte momente. Imi puteti spune de cand beau alcool gen 1-2 beri nu imi mai tremura mainile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| aZr a răspuns:

Nu trebuie sa consumi alcool ca sa-ti stapanesti emotiile, inchide ochii inainte de discurs, trage aer in piept, gandeste-te ca nu este nimeni in jurul tau, ca esti intr-o sala de repetitii si totul va fi bine. Ai incredere in tine si vei reusii

| Bode_Bogdan_1990 a răspuns:

Asta inseamna ca esti un alcoolic in devenire! laughing)

| darrio2007 a răspuns:

Se numeste sevraj. Poate nu am dreptate.Se intampla la alcoolici.Atunci cand nu pun alcool in gura.Rare momentele astea.

| OoBunnyoO a răspuns:

Este normal ca atunci cand bei alcool, iti trec emotiile, pentru ca alcoolul produce anumite reactii chimice, in creierul tau, care te scapa de inhibitii. Insa asta nu este o solutie.
Ca sa scapi de aceasta stare de emotivitate si de consecintele ei, trebuie sa incerci sa vorbesti cat mai des in public. Cu experienta vei scapa si de emotii.

| AndreiR003 explică (pentru darrio2007):

Doar la un discurs pot spune ca imi tremura mainile in rest foarte rar si nu folosesc alcool sa-mi stapanesc emotiile. Eu ma refeream la alcool in general. Beau 2-3 beri la o luna.

| AndreiR003 explică (pentru aZr):

Beau 2-3 beri la o luna, deci nu prea sunt alcoolic.

| AndreiR003 explică (pentru OoBunnyoO):

Eu ma refeream la alcool in general. Beau foarte rar.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru AndreiR003):

Am inteles. Te refereai la faptul ca esti emotiv si cand tii un discurs iti tremura mainile, iar cand bei alcool nu iti mai tremura, iar eu ti-am explicat de ce nu iti mai tremura. Ce ti se aplica tie, se aplica si altora. Prin urmare poti lua explicatia mea si la modul general, dar si la modul personal.

| darrio2007 a răspuns (pentru AndreiR003):

Esti mai emotiv.Ai trac.Bine ca nu este de la alcool.