anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare.
Am 13 ani si de 3 zile ma doare testiculul stang cand il ating si azi l-am strans un pic si am vazut ca am o chestie inauntru in el ca un fel de umflatura si ma doare cand o ating si nu stiu ce sa fac.
Va rog raspundeti repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medicul urolog!
Mergi la spital, daca medicul de familie nue ste la cabinet, sa-ti dea trimitere.

| anonimg a răspuns:

Trebuie să mergi de urgență la spital. Dacă suni la 112 vei fi în avantaj. Asta nu este chestiune de amânat de pe o zi pe alta.

| Donsavas a răspuns:

Poate fi varicocel! Sună la 112 si cheamă un medic sa te consulte acasă.

| StrongHeart a răspuns:

Du-te frate la ginecolog ca poti sa ai torsiune de testicul si sa ajunga chiar negrozat intr-un timp foarte scurt, adica sa nu mai poti sa faci copii(in cel mai rau caz).Am patit la fel si a fost nevoie de operatie, au zis ca daca veneam cateva ore mai tarziu era foarte grav. Poate la tine nu e asta si e ceva banal dar nu poti sa stii asa ca du-te vorbeste cu parintii si consulta medicul ginecolog urgent.

| cristi123qwe a răspuns (pentru StrongHeart):

Da nu stiu ce sa le zic la parinti ca vreau sa scap de chestia asta da nu stiu ce sa le zic la parinti

| samiZiciPompier a răspuns (pentru StrongHeart):

Ginecolog? E ca si cum l-ai face fata pe pusti. Rusine!

| samiZiciPompier a răspuns (pentru cristi123qwe):

Le zici pur si simpu. Poti sa bati si tu un apropo cu ouale de Paste... ca au iesit colorate si frumoase... spre deosebire de ale mele care s-au umflat si ma dor big grin