anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am si eu o problema cu un dinteee!
Deci, nu l-am scos la timp si a iesit sus pe gingie si acum nu coboara..am 16 ani si ala a fost ultimu dinte,acum am gol acolo si nu-mi place, ce pot sa fac sa coboare cel de pe gingie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Nu cred ca ai putea sa-ti rezolvi problema de unul singur, du-te mai bine la dentist pana nu faci tu ceva de capul tau si se inflameaza!

| LaLaura a răspuns:

Sa te duci la un stomatolog, e meseria lui e doar cu si despre dinti. El o sa te indrume sau o sa te ajute sa cobori dintele.

| Nishuman a răspuns:

Nu vreau aparat, costa mult si e si aiurea ca aspect

| LaLaura a răspuns (pentru Nishuman):

Atunci stai asa, nu exista solutii minune fara niciun efort.

| PeFuga a răspuns (pentru Nishuman):

E mai estetic spatiul liber si dintele pozitionat aiurea? Daca ai 16 ani acum, pana la majorat cel mai probabil iti dai jos aparatul... Si apropo. Cum stai cu mușcătura? E corecta din punct de vedere medical? Stii? Un aparat otodontic nu este niciodata inutil. El corecteaza aspecte care nu tin doar de partea fizica, estetica, ci si de partea functionala a danturii, dar pana nu ajungi la un ortodont nu o sa realizezi cat de important este... plus ca s-ar putea ca peste 6-7 ani sa regreti ca nu ai purtat aparatul in adolescenta cand inca ti l-ar fi platit parintii tai happy