| JuSt222 a întrebat:

Salut, am si eu o problema..De 6 luni pot ochelari. Sunt miop (-0, 5) insa ma deranjeaza foarte rau.

Nu stiu cum sa va explic..Ma simt ca intr-un joc 3d, cand ii am pe ochi parca pe alta planeta, ma enerveaz foarte repede cu ei,, ma simt rupt de realitate iar in dupa ce ii dau jos vad foarte bine, nu ma mai simt ca si cum sunt drogat..Nu cred ca sufar imaginea proiectata prin sticla.

Ce parere aveti? Vi s-a intamplat sa aveti aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| anamariarot a răspuns:

Poate te enervezi ca nu esti obisnuit sa ii porti. In mod normal te deranjeaza in primele zile, maximum cateva saptamani pana ti se obisnuiesc ochii, dar nu ar trebui ca dupa 6 luni problema inca sa persiste. E posibil sa ai dioptrii care nu sunt pentru tine... Mergi la alta clinica la control

9 răspunsuri:
| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns:

Ce ti-a spus doctorul, ca trebuie sa ii porti in permanenta sau doar la nevoie?

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Am impresia că acele dioptrii nu sunt bune pentru problema pe care o ai. Asta dacă chiar ai o problemă cu vederea! Ce pot să îţi recomand este să mergi la o altă clinică, dacă doreşti pot să îţi fac o recomandare, fratele meu, maică-mea şi bunica şi-au făcut ochelari acolo şi sunt foarte mulţumiţi de rezultate!

| JuSt222 explică (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Permanenta...Miopia cere purtarea ochelarilor in permanenta.

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru JuSt222):

Si dupa 6 luni de purtare permanenta inca nu te-ai obisnuit cu ei? cam ciudat

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru JuSt222):

Ori nu ti-a pus diagonosticul corect, ori dioptriile respective sunt probabil mai mari.

| BuciDeFer a răspuns:

Posibil sa ai nevoie de un nr mai mic la ochelari

| BuciDeFer a răspuns:

Iti recomand sa te obisnuiesti si sa porti ochelarii ca sa nu ajungi sa porti borcane.
sau fa-ti control din nou

| Mihaela_Georgiu_1988 a răspuns:

Depinde de marimea ramei daca este prea mica da o impresie de non-comfort dar la problema ta ti-as recomanda 1, 0 port ochelari de peste 30 de ani si am experimentat multe probleme
Sper ca te-am ajutat la revederehappy

| Irinelp a răspuns:

Sunt mai multe tipuri de lentile cred ca tu nu le ai pe cele bune, cauta și tu un alt oftalmolog mai bun și profesional.