Mergi la urolg daca esti barbat,ai putea sa ai ceva infectie,ori probleme la prostata,asta daca esti in varsta.
Deci nu trebuie sa tratezi nimic,mergi la medic,ala iti ia urina,trimite la laborator,sau face el test pe loc,depinde de medic,apoi iti spune cum sta treaba,eventual iti da o reteta,ceva antibiotic daca ai infectie.
Nu lasa chestia asta asa,ca o trece de la sine,sau sa folosesti leacuri,buruieni,povesti, pentru ca ar putea sa te afecteze mai tarziu si mai rau.
Nu este tarziu sa mergi la doctor, mergi maine, mergi cand poti, nu trebuie sa mergi in momentu asta, nu o sa mori asa de rapid
1m 17 ani, nu am nici o boapa, nu am abut covid, nu iau medicamente. doar ca ma ingrijoreaza pentru ca e enervant catrebuie sa merg la baie foarte des
De obicei intervalul intre urinari se scurteaza in mod direct proportional cu cantitatea de apa sau lichide consumate. Eu asi recomanda sa nu mai consumi lichide si eventual sa te hidratezi din solide.
Nu e normal sa urinezi de 3 ori in 30 de minute. Indiferent cata apa bei. De asemenea, nu e normal sa dai astfel de sfaturi, indiferent ca ai facut-o la misto sau nu, pentru ca exista persoane care o sa ia sfatul tau de bun. Trebuie sa bei minim 2 L de lichide pe zi. Daca observi ca urinezi foarte des, mergi la medic, nu opresti consumul de lichide...
Senzatia de golire incompleta a vezicii si nevoie de a urina foarte des (dar cantitate foarte mica de urina) sunt simptome comune pentru o infectie urinara. Mergi la
medicul de familie cat de curand.
Ideea e ca nu prea beau lichide atat de mult precum ar trebui, mai ales daca sunt sedentar și stau toata ziua în casa... dar, mulțumesc!