anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am si eu o problema.
Deci ma culc pe la 11-12 noaptea si ma trezesc pe la 11-12 dimineata.Dar ma simt toata ziua obosit si n-am chef de absolut nimic,si am o gramada de chestii de facut,ce sa fac?
Nu inteleg dar nu-mi vine niciun chef,nu pot, ma simt foarte obosit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| TheSeventhSin a răspuns:

Vad ca nici cei de la TPU nu pot sa te corecteze. (Probabil nu au inteles ce ai vrut sa spui)
1.Culca-te
2.Futu-ti
3.Ma-tii

| Eu2208 a răspuns:

-Cand te trezesti da- ti cu apa rece pe fata. Eu pot dormi si 4 ore si tot sunt activa daca fac asta.
- Bea ciocolata calda /rece.
Sa nu bei energizante ca altfel iti distrugi organismul!
Sper ca te- am ajutat!
Succes!

| Ghostrider332 a răspuns:

Probabil esti adolescent sau chiar mai mare adolescenti elibereaza hormonul somnului prin jurul orelor 11, 12 noaptea iar copii prin jurul orei 8 noaptea!,
Remediu: culcate mai devreme.

| AdrianCov a răspuns:

Dacă fumezi, încearcă sa nu mai fumezi cu 3 ore înainte sa te culci. La fel și cu Cola, dacă bei Cola, nu bea cu 3 ore înainte.
O sa vezi ca va fi altfel.
Totodată, este mult sa dormi 11-12 ore, încearcă sa te trezești la 9 și vei vedea ca chiar dacă ești somnoros, vei avea alta stare ca de obicei.
Depinde și ce faci pana la 11-12 seara. Dacă stai pe calculator, ochii îți vor fi obosiți, preferabil e sa stai 30 min după ce iti termini activitatea și apoi sa te pui la somn.

| TheSeventhSin a răspuns (pentru AdrianCov):

Nu fumez, nu beau coca cola de la un timp, dar inainte sa ma culc ma joc pe calculator si dupa ma uit la tv 20-30 de minute inainte sa ma culc.
Si am 17 aproape 18 fara 3 luni cam asa.

| fumulet a răspuns:

Salut! propabil de la stres laughing

| iloverings a răspuns:

Degeaba dormi până la prânz dacă te culci târziu.
Cel mai odihnitor somn, conform statisticilor este cuprins între 20:00-6:00. Nu spun să te culci la 20, dar pe la 22 ar fi perfect.

| TheSeventhSin a răspuns (pentru iloverings):

Cred ca ai dreptate.de acum incolo o sa ma culc la 22.
Cam greu totusi, pdin moment ce sunt obisnuit cam pe la 12, dar vad eu cum fac.

| qDavidKzz a răspuns:

Incearca sa te culci seara pe la vreo 9 sau 10. Si, daca tot te simti obosit, incearca sa dormi si amiaza minim 2 ore