| CezaraEM a întrebat:

Salut!
Am si eu o problema, din cand in cand gasesc pe chilot o pata mica roze! Nu am alte simptome, dureri, usturimi, arsuri etc
Se poate sa fie menstra care chiar trebuie sa vina? Sau sunt dereglari hormonale?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Ups, in problema asta doar Jassmina te salveaza. laughing)

| CezaraEM explică (pentru FreddieM):

Ce?

| FreddieM a răspuns (pentru CezaraEM):

Este prin preajma o doamna care se pricepe in probleme de tipul asta. De obicei raspunde imediat. O fi la baie...

| CezaraEM explică (pentru FreddieM):

Stii cumva cum o cheama pe TPU?

| FreddieM a răspuns (pentru CezaraEM):

Jassmina. Dar e la nani acum. Iti raspunde mai tz cand se scoala.

| Floridori a răspuns:

Depinde ce inseamna "din cand in cand" si daca ai deja menstruatie sau nu.

Unele femei prezinta astfel de pete cu 24-48h inainte de initierea propriu-zisa a sangerarii menstruale.
Altele prezinta astfel de pete in ziua ovulatiei (aceasta are loc mereu cu 14 zile inaintea initierii urmatorului ciclu menstrual).

Iar daca pana acum nu ai avut prima menstruatie, ar putea fi un semn ca in curand o vei avea.

Cu exceptia cazurilor de mai sus, sangerarile de acest gen intre menstruatii nu sunt normale si pot fi datorate anumitor probleme mai mici sau mai mari, cum ar fi un polip cervical sau o afectiune a endometrului, de exemplu.

Numai bine!