Stresul nu declanseaza halitoza, dar mancarea si bacteria din stomac, da!
In primul rand, fa un test de detectare a bacteriei Helicobacter Pylori, care ar putea produce halena si evident, eroziunea stomacului, ducand in final la ulcer.
Ia probiotice zilnic (chefir) si mananca sanatos, renuntand la: prajeli, afumaturi, carnati, salamuri, sucuri, bauturi de orice natura si dulciuri.
Mananca simplu si sanatos pentru 3-6 luni de zile, fara sa trisezi, ca sa nu mai hranesti bacteria rea din stomac, cea care produce mirosul urat de fermentatie si puterfactie.
Inca ceva: NICIODATA sa nu manaci fructe inainte de masa sau imediat dupa masa, deoarece fermenteaza in stomac si produc gaze si posbil halena.
Fructele se mananca pe stomacul gol sau la 2-3 ore departare de mese.
Salut, am 23 de ani si am aceesi problema cu respiratia urat mirositoare, la dentist merg des, nu am carii de niciun fel, ma spal chiar de 3 ori pe zi pe dinti, folosesc apa de gura si ata dentara, si tot degeaba. Dentistul a spus ca s-ar putea sa fie de la stomac, sa am ceva probleme si sa ma duc la un consult, eu sunt de fel mai singuratic si antisocial si nu prea mi-a pasat si m-am obisnuit asa
Ai insta sau ceva?
De cat timp ai parte de problema asta?
De multi ani
Pai daca ai de multi ani parintii tai sau mai degraba mama ta nu s-a oferit sa te ajute in privinta asta? de ce te lasa asa?