| TheSeventhSin a întrebat:

Salut, am si eu o problema in sensul in care nu ma pot ingrasa (si asta ca nu prea mananc)
Am undeva la 60kg la 1, 77 si nu e bine deloc.
Stiti retete de shake-uri calorice? Sau ceva video-uri in care prezinta astfel de shake-uri?
Vreau ceva gustos dar totodata cu multe calorii.
Si daca puteti sa-mi faceti un "program" standard de cum ar trebui sa mananc.
Adica, dimineata de la ora x mananc atat (si aici sa-mi explicati ce ar trebui sa mananc) de la ora x altceva, sugestii de gustari si asa mai departe.
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Pai daca stii deja problema incearca s-o rezolvi, nu s-o ignori. Mananca! Mananca ce iti place, ca daca ai in fata o mancare pe care o adori o mananci si fara sa-ti fie foame.

| stancuprint a răspuns:

O parere sincera maninca mancare gatita de casa, sau ca sa ai pofta de mancare alearga 2 ore maxim sau date cu bicicleta 3 4 ore si sa vezi ce pofta de mancare o sa ai dupa. Spor!

| RaduCPM a răspuns:

Schimbarea in greutate se făcu cu antrenament, nu cu schimbarea dietei in cazul tau. Am fost și eu în situata ta și mult tare, nu mi-am schimbat dieta, am inceput sa fac tot felul de exerciții acasă pentru masa... Iar la mascare, doar am mâncat un pic mai mult pui și am tăiat din carbohidrați pentru îți sunt inutili