| xBeyondSoul a întrebat:

Am si eu o problema. Miercuria asta (12.03.2013 ) am cazut la ora de sport cand jucam football. Am alunecat si am cazut pe mana si m-am harjiit de asfalt. Am fost la asistenta, ma pansat si eu am fost suspicios. M-a dezindectat. Aveam carne vie. inca o am sa fie de inteles..Cam cat timp dureaza pana cand creste carnea ( 2 straturi de piele )? Nu mai pot sa stau cu bandajul la mana. A da, la baza degetului mic m-am lovit.
JUSTIFICARE! ( la justificare dau FUUUUUNDA)!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Da,daca te-a''dezindectat'', ai tot dreptul sa fii suspicios.Eu cred ca ti-a spalat plaga te-a dezinfectat si te-a pansat, pansament care trebuie schimbat in fiecare zi.Eu cred ca plaga ta este superficiala, tu exagerezi un pic, si vindecarea dureaza 2-3 saptamani.Te duci in continuare la pansat la asistenta scolii in fiecare zi!
Mai atent si mai putine cazaturi!

2 răspunsuri:
| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Vindecarea completa difera de la o persoana la alta in functie de organism. Nu exista un termen anume. In functie de cat de adanca este rana atat de repede se vindeca.

Sanatate!

| xBeyondSoul explică (pentru Raniia):

Am gresit si eu. sunt om. Nu exagerez. o sa incerc sa fac o poza sa o vezi. Este carne vie si apropo, am schimbat pansamentul in fiecare zi. Multumesc de raspuns!