| TatarOvidiuIonut a întrebat:

Salut.AM torticolis.Am fost ieri la medic mi-a dat voltaren emulgel, nurofen de 200 si mydocalm.Dar am observat ca mi s-a inclinat capul putin spre dreapta.E grav? Se vindeca cu medicamentele spuse mai sus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Laura0 a răspuns:

Pai daca medicul ti-a dat medicamentul inseamna ca e bun si o sa ti se vindece...dar nu deodata... oricum iti trece pana la urma si nu cred ca-i grav ca ti s-a inclinat caputhinking am avut si euthinking si nu m-am dat cu nimic si tot mi-a trecutlaughingdeci stai calm, medicul de care tosticolis ti-a spus ca ai?

| TatarOvidiuIonut explică (pentru Laura0):

Nu mi-a zis de care a zis ca am torticolis...

| Laura0 a răspuns:

Hmm..cred ca e de asta normala, m-am luat dupa medicament, e o crema si-am citit pe net ca e pentru inflamatii http://www.pcfarm.ro/produs/2477/Voltaren-Emulgel,oricum stai calm iti va trece:)

| TatarOvidiuIonut explică (pentru Laura0):

Mie incepe sa imi fie frica.nu pot avea semipareza pentru ca am observat ca si abdomenu s-a inclinat putin spre dreapta.mi-e foarte teama sa nu am semipareza este periculoasacrying?

| Laura0 a răspuns:

Hmm...semipareza sau pierderea echilibrului:-? ..hm si de asta am:))))lol:))) uite un link care te va ajuta http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php nu trebuie sa-ti fie frica, fa exercitii pentru echilibru, mai cu frica nu rezolvi nimic..trebuie sa fii constient ca trebuie sa faci ceva in legatura cu toate astea...gatul iti va trece si daca te tiid e x pentru echilibru si incerci sa urmezi si ce scrie p site-ul ala..cred ca-ti va trece.eu nu-s doctor si te sfatuiesc sa vorbesti cu un doctor ca sa te lamureasca el mai bine