| cascadoruldenis a întrebat:

As dori sa stiu si eu un lucru. Pt cei care au avut cosuri si au folosit Zineryt cam cat a durat pana au disparut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Expertul a răspuns:

Pai inseamna ca tu chiar ai o problema cu cosurile, du-te la medicul de familie si daca vrei o sa-ti scoata toate cosurile o sa fie dureros cu lacrimi dar daca vrei sa scapi definitic de cosuri suferi acolo 15 minute.Incearca si cu masca de argila cumpara din famarcie alifie de argila, le usuca repede si scapi usor de ele.Cel mai bine e sa te duci la medicul de familie!

6 răspunsuri:
| Expertul a răspuns:

Fiecare adolescent o sa aiba cosuri mereu si mereu.De obicei apar in zonele cu exces de sebum,adica pe frunte (niciodata sa nu porti parul pe frunte dati-l intr-o parte altfel vei face cosuri mai mereu), pe nas se fac cosuri mereu, barbie si obraji. Zineryt si toate medicamentele pentru cosuri le usuca.Iti dai seama ca nu dispar in 2-3 zile,trebuie sa te speli in fiecare dimineata si seara inainte de culcare pe fata cu sapun si sa te dai mereu cu Zineryt cu el dupa ce te-ai spalat! Poti cumpara crema de argila de la farmacie sau magazin special pentru creme,farduri, sprayuri etc, si o aplici pe fata ca o masca dupa ce se intareste (uscand cosurile) te speli cu apa calda si gata! Mi se pare cea mai rapida metoda de scapare de cosuri.Bafta!

| cascadoruldenis explică (pentru Expertul):

Eu as dori sa stiu numai cu zineryt cat dureaza? 2 saptamani, o luna? ma spal pe fata des

| Expertul a răspuns:

1 saptamana cel mult

Eu folosesc cam de o jumate de luna si nimiclaughing

Eu de la el am zinerytul... l-am consultat inainte de a incepe tratamentul

| Ady9021 a răspuns:

Depinde de tipul pielii fiecaruia. Eu am folosit Zineryt si mi-au disparut aproape in totalitate in 3 saptamani.