Spalatul pe cap este indicat pentru mentinerea unui par curat si frumos.Nu stiu daca o sa-ti creasca mai repede sau mai incet.De drojdie nu am auzit sa aiba astfel de efect, dar iti recomand vitamine gen vitamax si o alimentatie sanatoasa cu multe proteine.
Uleiul de ricin ajuta la cresterea parului.
Tratamentul presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenta inainte de culcare timp de trei zile pe saptamana. Bineinteles a doua zi pielea capului trebuie bine spalata si clatita.
Parul creste mai repede ziua decat noaptea, si mai repede vara decat iarna. Nu cred ca este prea viabila faza cu spalatul, din contra-risti sa-ti obligi pielea capului sa secrete mai mult sebum. Tine-ti-l strans intr-o coada, si ia-ti un aport de vitamina A.
Eu nu am zis sa mananci drojdie cruda, s-a inteles gresit , ma refeream ca mancarea produselor care contin multa drojdie ajuta la asta
Multumesc de sfaturi
Buna! Uleiul de ricin este ff bun... l`am incercat si eu si chiar da rezultate...
Drojdie?))) doamne iarta ma) cum ma sa mananci drojdie?)) pai ce esti cozonac? vrei sa dai p`afara )))))))). ulei de ricin e bun
Nu ai sa fi o pufoasa
incearca infuzie de urzica si niste oua
pur si simplu ti le pui in cap
Nu folosi ulei de ricin, o sa iti fac parul unsuros, foloseste samponul Favisan pentru cresterea parului.Credema e cel mai bun! Sper ca te-am ajutat. Funda?