| WithoutName123456789 a întrebat:

Salut,as vrea sa iau laptisor de matca pentru ca am citit despre efectele benefice asupra memoriei si energiei si nu numai.Sunt persoane de aici care au consumat si ar vrea sa imi spuna despre experienta lor cu laptisorul de matca, daca a functionat sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Se zice că...dar e neobservabil și nici nu strică deci, ia-l

| TamplaruAnisoara a răspuns:

O matca poate depune in perioada vieții ei 150-250 de mii de oua, extraordinara ei fecunditate fiind explicata prin valoarea energetica si nutritiva excepțională a laptelui de matca cu care este hrănita.
Lăptișorul de matca este cel mai concentrat aliment medicament al stupului. Are vitaminele A, C, D, E precum si tot complexul vitaminic B, acid pantotenic, 8 aminoacizi esențiali si 10 neesențiali, calciu, cupru, zinc, fosfor, fier. Este de asemenea bogat in acizi ARN si ADN. Datorita compoziției complexe stimulează sistemul imunitar, reglează metabolismul, prelungește viață.
Se achiziționează din magazinele apicole miere poliflora cu lăptișor de matca 2%. Se administrează cate 2 linguri pe zi in cure de 1 luna, cu doua trei săptămâni de pauza. Acest tratament are, in timp, un excelent efect vasodilatator, ajutând la reglarea presiunii sanguine si deblocând circulația periferica. Am făcut tratament in urma cu câtva ani si urmează sa il repet.

| WithoutName123456789 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Eu as vrea sa cumpar de la Apiland, laptisor de matca pur eco.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru WithoutName123456789):

Foarte bine!