anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, aș vrea să știu unde se fac operații pentru a scăpa de 75% din penis! În ce clinică se poate face asta in București, Ploiești, Buzău, în România. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| greyyhatt111 a răspuns:

Bai baiatule tu esti intreg la cap?

| BursucDinCluj a răspuns (pentru greyyhatt111):

Mood asa intrebari pun unii de iti faci cruce

| SmaraldAlbastru a răspuns:

La mine în atelier. Am menghină, bomfaier (sau flex, la alegere), etc. Pentru anestezie recomand vapori de prenadez.

| SociopatuI a răspuns:

Ai consumat prea multe ciuperci halucinogene.

| wildthing a răspuns:

S-au plans gagicile? Au zis sa-ti tai 75% din el ca sa ramai si tu cu 25 cm, ca noi ceilalti? laughing

| Invictusman a răspuns:

E o clinica în baia mare dar pentru mărire nu pentru micșorare penis.
Asta e cea mai stupida întrebare ever. laughing

| Floridori a răspuns:

Clinica Zetta, Bucuresti.

Este singura despre care cunosc sa fi facut astfel de proceduri pana acum in Romania.
Poate mai sunt, dar nu toti chirurgii care fac marire de penis se incumeta sa faca si o miscorare. Orice persoana aflata intr-o astfel de situatie, ar trebui sa intrebe, totusi in cadrul clinicilor care fac faloplastii. Poate exista chirurgi care fac si micsorari.

Dar repet, personal stiu ca in cadrul clinicii Zetta au mai avut loc astfel de interventii in trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit ca Dani Costi si-a deschis si cabinet medical.
Uneori foloseste drujba, alteori cutitul, depinde de pacient si de cat are in buzunar.
Anestezia e romaneasca, cu un ciocan in cap.
Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce 75% si nu 100%?