| Panteryas a întrebat:

Astazi am fost in parc sa alerg (fara incalzire)
Am alergat destul de mult pana am simtit ca nu imi mai ajungea tot aerul pe care il respiram.
In timp ce alergam nu am simtit nimic,dar dupa ce am obosit am zis sa ma opresc putin.
Cand m-am oprit am simtit o senzatie de mancarime in capul pietului si mi s-a facut rau.
(baiat, 16 ani)
Am mai cautat pe net da nu prea am gasit nici un raspuns.
Aveti idei? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Grigore666 a răspuns:

Trebuie șa faci sport moderat și maxim o oră pe zi dacă iei și un energizant înainte totul e ok dar trebuie să manânci sănatos nu uita de energizant înainte sau cafea eu asa fac și pot alerga mai mult.

| Panteryas explică (pentru Grigore666):

Am incercat si azi da cu energizant, cu totul alta viata!

| Grigore666 a răspuns (pentru Panteryas):

Poți să îmi zici și mie ce energizant ti-ai cumparat?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lipsa de antrenament si prostia de a face efort fara incalzire. Ai facut o sincopa de efort. Riscai sa te dai cu capul de asfalt si sa fie ultima ta alergare in parc. Nu te-ar omori insa o incalzire ca tot omul.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca ai patit nimic, probabil te-ai fortat prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit chestia asta cand am alergat tare.
Incearca sa alergi moderat. Alergi 5 minute, apoi te odihnesti, apoi iar alergi etc. Respiratia a fost sacadata in timpul alergatului iar plamanii tai nu au primit suficient O2.
Si nu uita sa faci incalzirea. Poate parea banala, dar are si ea rolul sau!