| Ingognito a întrebat:

Salut, ati auzit de acele pastile de slabit, functioneaza? Sunt scumpe? Sau aveti altceva sa recomandati care m-ar putea ajuta sa ard grasimile, fac exercitii si mananc cat mai putin doar ca as incerca si alte chestii ca sa pot slabi mai repede daca exista. Am auzit si de ceva gen daca mananci iute ajuta la metabolism, este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| User23434 a răspuns:

Salut, nu te îndopa cu pastile, poate ca vei slabi dar o să-ți dai peste cap sistemul hormonal, sau poate o sa ai ceva probleme cu ficatul. Ca sa slăbești treburi sa afli la kg tale câte calorii trebuie sa mănânci. După ce ai aflat, trebuie sa te treci pe deficit caloric(din câte calorii ți-a rezultat, tu trebuie sa scazi un anumit număr, 500 fiind cel mai oke, deoarece la săptămâna ar trebui sa elimini 3500kcal, adică juma de kg). Degeaba faci mișcare dacă nu mănânci ceea ce trebuie, și tot degeaba mănânci puțin dacă o faci prost. Îți voi lăsa link de la un clip în care este explicat mult mai bine totul. Tipul este nutriționist, îți dă anumite formule ca să calculezi câte kcal, carbohidrați, proteine și grăsimi și nevoie. Îți sugerez pe lângă clipul pe care ți-l dau, sa le urmărești și pe restul din seria respectiva și sa fi foarte atent. https://youtu.be/alY8SmTnFrc
Nu te încrede în chestii cu iutele creste metabolismul, și dacă ar fi asa, când ieși cu scaunul o sa fie dureros rolling on the floor))
Uita te la videourile lui, după care informează te despre ce sa mănânci, de câte ori sa mănânci, cât sa mănânci etc. Sper ca am ajutat!

12 răspunsuri:
| xandra0301 a răspuns:

Pastilele de slăbit te termina pe tine înăuntru. Nu exista slăbit rapid!
Carnitina te poate ajuta. Cea mai buna este cea lichida.
In rest, dieta si exerciții. Un corp frumos de face prin munca, nu pastile.

| BlackBriliant a răspuns:

Pastilele de slabit au efecte adverse. Incearca sa slabesti pe cale naturala

| SoCristian18 a răspuns:

Salut, mai bine ai lua legatura cu un nutritionist, in perioada aceasta sunt si care fac online.

| YoULoVeAnGeL a răspuns:

Buna! Nu, daca mananci repede cred ca pui mai repede pe tine. Eu de ex am un organism "prost" la modul ca daca nu mananc o zi am si dat jos un kg. si fara sa vreau. Organismul e de asa natura incat tinde ori spre slabire ori spre ingrasare. Depinde ft mult si de gena pe care o ai din familie, cred eu.

Daca vrei sa slabesti, te tii cu strictete de un anumit regim (asta in cazul in care nu te duci la nutritionist). Iti formezi un regim pe care corpul tau il accepta. Si cu care sa te simti ok. NU LUA PASTILE SUB NICI O FORMA! Pastilele in timp, deregleaza functia normala a organismului. Indiferent ca sunt de slabit sau de ingrasat. Pastilele le iei in cazuri extreme. Cum le iei atunci cand te doare capul de plesnesti. Pastilele nu sunt nicidecum o alteranativa sanatoasa. Parerea mea!

| StefiHill a răspuns:

Multe pastile de slabit au o tona de cafeina, nu cred ca e sanatos

| MaryMaria333 a răspuns:

Daca mananci iute intr-adevar ajuta la arderi! Eu zic sa nu te prostesti cu boabele alea ca multi au murit din cauza lor. Leau luat a proasta numa ca sa slabeasca.
Fa miscare si de la ora 7-8 gata cu mancatu.

| MaryMaria333 a răspuns:

Nu te increde in toate prostiile dp net ca is minciuni goale!

| Violleta2022 a răspuns:

Pastilele de slabit continut substante chimice cu multe efecte secundare care iti afectaeza organele intene. Pe termen scurt isi fac datoria, suprimand pofta de mancare, dar toate au efecte secundare si odata ce le opresti, iei in greutate dublu, fata de ce ai pierdut.
Iti recomand sa mananci 3 mese modeste pe zi, compuse din: legume gatite sau salate de cruditati cu cate 100-150 grame carne (pui si curcan fara pielita, porc degresat, vita sau peste).
Se elimina in totalitate : painea, pizza, fainoasele, prajiturile, dulciurile, sucurile, cerealele, barnzeturile.
Sport terbuei sa faci 1 ora pe zi, pana transpiri, ca sa topesti grasimile.
Nu recomand mancarurile iuti fiindca iti pot afecta stomacul, mai ales daca nu esti obisnuit cu ardeiul iute.
Arderile cresc doar daca mananci foarte multi ardei iuti, cam 100-200 grame pe zi.

| Dana1999 a răspuns:

Exista pastile de slabit, se numesc hormoni care accelerează metabolismul, dar sunt foarte periculoase. Nu iti recomand asa ceva! Iti poate ceda inima de la ele.

| User23434 a răspuns (pentru Violleta2022):

De acord, dar nu neparat 3 mese pe zi. Orice sportiv mănâncă în jur de 5. E recomandat asa, fata de 3 care sa te umple de tot.

| AnastasiaK a răspuns (pentru User23434):

Eh, las-o tu pe ea cu sportivii, ca ea traieste intr-o lume in care greutatea ideala a unui om se calculeaza scazand 10 din cm pe care ii are peste 1m. De exemplu pentru 1, 60 trebuie 50kg, iar tot ce e deasupra e prea mult. Mesele le calculeaza ca pentru ea (femeie, nu foarte tanara, deci metabolism nu prea rapid) iar cunostintele despre nutritie si sanatate le-a dobandit probabil pe TPU si atat.

Daca ii spui ce si CAT mananca un sportiv, o ia inima. Daca ii mai spui si greutatea care e de obicei mai mare decat raportul ala imbecil, datorita masei musculare, face stop cardiac direct.

| User23434 a răspuns (pentru AnastasiaK):

N-am vrut sa fiu bădăran și sa arunc replici din avion. În trecut m-am mai certat cu ea și de asta rolling on the floor)) mișto abordare oricum, ai aprecierile melerolling on the floor)