| User23434 a întrebat:

Salut, atunci când faci sala, cum este cel mai bine sa mănânci carnea? Fiarta sau fripta? Și de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GnomUrias a răspuns:

N-are nicio logică ce-ai spus tu aici, mai informează-te. In primul rând, el a întrebat care e mai buna. Răspunsul corect este ambele. Nu are importanta că e fiarta/prăjită sau la grătar, poți foarte bine s-o prăjești într-o tigaie fara ulei sau cu o lingura de ulei de măsline, care nu face niciun rău. Cat despre carnea la grătar că se afiumă, bullshit laughing. N-are nicio treabă una cu alta, ba chiar doctorii recomanda carnea la grătar pentru orice persoană.
Părerea mea este sa mănânci ce-ți place, să-ți strangi necesarul caloric (proteine/carbon/lipide) pentru ce vrei tu sa dobândești, dacă te duci la sală probabil vrei sa pui masă. Ți-o zic din proprie experiență, fac sală de aproape 2 ani, am pus aproape 15 kg și n-am probleme de sănătate. Cat despre fructe, pentru masă musculară bananele ar fi cele mai indicate, dar poți mânca orice vrei, oricât vrei, nu exista limita la fructe. Succes!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și dacă faci sală și dacă nu faci.
Carnea crudă și tocată nu are distruse vitaminele pe care le mai are în ea și nici proteinele.
Carnea fiartă.
Carnea friptă se umple de ulei prăjit care e cancerigen
Carnea la grătar se umple de fum, care are gust bun, dar e cancerigen ca fumul de țigară.

| User23434 explică (pentru GnomUrias):

În răspunsul tau, mai ales ca faci și sala, prefer sa am încredere. De banane știu ca sunt foarte bune, ca gustare și în shake. Mersi!

| GnomUrias a răspuns (pentru sadrian46):

N-are nicio logică ce-ai spus tu aici, mai informează-te. In primul rând, el a întrebat care e mai buna. Răspunsul corect este ambele. Nu are importanta că e fiarta/prăjită sau la grătar, poți foarte bine s-o prăjești într-o tigaie fara ulei sau cu o lingura de ulei de măsline, care nu face niciun rău. Cat despre carnea la grătar că se afiumă, bullshit laughing. N-are nicio treabă una cu alta, ba chiar doctorii recomanda carnea la grătar pentru orice persoană.
Părerea mea este sa mănânci ce-ți place, să-ți strangi necesarul caloric (proteine/carbon/lipide) pentru ce vrei tu sa dobândești, dacă te duci la sală probabil vrei sa pui masă. Ți-o zic din proprie experiență, fac sală de aproape 2 ani, am pus aproape 15 kg și n-am probleme de sănătate. Cat despre fructe, pentru masă musculară bananele ar fi cele mai indicate, dar poți mânca orice vrei, oricât vrei, nu exista limita la fructe. Succes!

| Gafiţa_Ioana_1992 a răspuns:

Buna mai bine mananci fructe si dupa merge o friptura happy

| User23434 explică (pentru Gafiţa_Ioana_1992):

Din câte știu, când faci sala nu e bine nici cu fructe multe pentru ca au zahar. Și trebuie carne pentru necesarul zilnic de proteine.

Întrebări similare