Este normal sa fie sensibil, abia ai fost operat dar te vei obisnuii. NU uita sa te speli cu apa calda si sapun de 2 ori pe zi, dimineata si seara!
Vezi, daca operatia asta era facuta cand erai mic, acum nu aveai problema asta.
Ma rog, va trece si vei fii bine, dar nu uita: igiena locala riguroasa!
Ai rabdare rana nu s-a vindecat complet, nu ai voie in perioada asta pana se vindeca zona sa faci sx sau m bare poti rupe ațele si se desface operatia, chiar daca ai impulsuri sx ale nu ceda nu face sx sau m bare spre binele tau, trebuie sa unfi capul penisului cu tetraciclina sa se vindece zona, de ce ai facut operatie de circumcizie? Ce varsta ai?
20 de ani, am avut fimoza de mic, ai mei nu s au ocupat de treaba asta. Iar acum fiind mare, m-am lovit de treaba asta, cand aveam raporturi sexuale ma durea si am decis sa o fac.
Nu am voie, doctorul a spus minim o luna fara contact sexual. O sa se vindece complet in 6 săptămâni din ce am înțeles si atunci o sa fie ok
Ai spus intr o alta postare ca ai erectii noaptea care nu te lasa sa dormi cum scapi de ele?
Nu poți sa scapi de ele, apar involuntar, asa mi-a spus si doctorul. Ma trezeam din ora in ora, deoarece ma dureau. De la acea durere dispărea si erecția după ce ma trezea. Acum după doua săptămâni nu ma mai dor erecțiile si pot sa ma odihnesc.