| Blu3Boyyy a întrebat:

Salut, aveți idee de remedii naturale pentru combaterea cu Klebsiella, am luat 3 antibiotice și nu s-a întâmplat nimic până acum și tușesc de de mult timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alinailies a răspuns:

Trebuie facut un tratament corect cu antibiotic, sa se vada exact la ce este sensibila klebsiella, la fiica mea a functionat un antibiotic Axetine dar intravenos asa ca trebuie sa mergi la medic si sa te sfatuieasca ce tratament sa mai folosesti.
Stiu cat de greu se scapa de aceasta bacterie.
Sper sa te ajute.

4 răspunsuri:
| geeeorgiannnaaa a răspuns:

Du-te la farmacie și cere siropul de tuse de la AllTussin. Este foarte bun și chiar ți-l recomand, după câteva zile se vad rezultatele. Multă sănătate!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic sa te consulte NU lua tratament de pe internet de la oameni ne autorizați care nu sunt medici.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru geeeorgiannnaaa):

Daca pe tine te a ajutat acel sirop nu il recomanda altcuiva ca nu toti au ceea ce ai avut tu. El trebuie sa fie consultat de medic, esti medic?

| geeeorgiannnaaa a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Am prieteni cu astm și probleme mai grave care au luat siropul asta și le-a trecut. E naturist siropul, nu are ce păți de la el. I-am făcut o recomandare naturista care a funcționat la multe persoane.