| ALexCelBun02 a întrebat:

Salut azi am văzut cu bicicleta in zona iepure din Brașov,nu m-a ținut frana și a alunecat roata de spate și m-a aruncat pe o parte,am o julitura urâtă pe genunchiul drept,pe stângul nu am julitura dar deoarece unghiul la care am văzut era mare, aveam viteza și am coarne la bicicleta piciorul mi-a rămas blocat vreo 20 de sex intre cadru și ghidon, întrebarea mea considerând că mă doare piciorul foarte tare când mă aplec e posibil sa fie rupt ceva? Nu am apucat să merg la doctor.Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Daca aveai ceva rupt nici numai puteai sa calci pe el de durere, cel mai probabil e posibil sa il fi luxat, daca nu iti trece pana maine sau incepe sa se umfle destul de tare du-te la medic.

| ALexCelBun02 explică (pentru Intruder19):

Salut acum nici pe el nu pot calca daca nu îl țin drept
Și oricum merg mâine la doctor mersi oricum

| Intruder19 a răspuns (pentru ALexCelBun02):

Cand ai fractura nici sa il atingi nu poti ca te doare de faci pe tine de durere, medicul este in masura sa iti spuna exact ce ai patit.