Trebuie sa te duci la spital la urgenta. S-ar putea sa mai ai chestii d-astea. Spun din proprie experiența. Când eram mai mic, am avut asemenea probleme și anume: mai multe zile la rândul tot trebuia sa stau cu șervețele in nas ca de fiecare data când săream sau făceam efort îmi curgea sânge din nas și nu se oprea pana nu-mi puneam oțet. Odată, am fost la medicul ORL, tot cu problema asta și a zis ca cauza este o vena care s-a deteriorat undeva pe la nivelul creierului și mi-a pus in nas nu știu ce tratament pe o vata, atât de puternic încât mi s-a înnegrit obrazul unde a fost atins de acea vata. Și de atunci încoace nu mai am probleme cu nasul. Deci. Dacă nasul îți curge foarte des, du-te la urgenta sau cheamă salvarea, pentru ca vei putea face o hemoragie externa și dacă nu se coagulează sângele, îl vei pierde și va fi necesar de unități de transfuzie sanguina, sa nu mai vorbim. Asta dacă starea ta nu este deloc stabilă. Dar, dacă îți curge din când in când, du-te in ambulatoriu la medicul ORL sau intr-o clinica privată. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la spital. Toate cele bune!
Buna seara! Multumesc de raspuns, dar e a doua oara saptamana asta, prima data oprindu-se punand doar niste hartie igienica. Mai am si uneori niste "socuri" in emisfera dreapta a creierului (din nara dreapta curgand sangele). Nu stii care ar putea fi cauzele sau ceva? Trebuie neaparat sa merg la spital? Nu prea mi-ar conveni avand in vedere situatia tarii.