Nu are treaba cu nasul. E presiune intracraniana.
In cazuri grave poate iesi prin ureche.
Daca se repeta consulta un medic.
RoXyRaLu are partea lui de dreptate, restul sunteti inconstienti daca va curge sange zilnic din nas si nu va duceti la ORL.
Nu conteaza daca ai sau nu deviatie de sept.Raspund la intrebare pentru ca si mie mi-a curs sange din nas de nenumarate ori.Pot fi mai multe cauze.
1. Daca te-ai scobit, s-ar putea ca un vas de sange din nas sa se fi spart, si poti remedia acest lucru decat daca te duci la ORL.O sa iti dea sa tii 3 ore in nas(depinde cat de afectat e vasul. poate sa iti dea pana la culcare) un fel de vata cu un medicament.
2.Ori de la altitudine.S-au sensibilizat vasele de sange, si unu s-a crapt putin, si a curs sange.Acelasi remediu va fi ca si mai sus.
Cred ca a fost ceva de la nas ca poate ai mancat ceva dulce care nu este sanatos poate ca si mie mi s-a intamplat sa-mi curga in fiecare zi sange din nas trebuie sa te duci la doctor si sa dai cu focul in nas nu stiu daca asta e cauza. Numai bine
Ei bine, si eu cand eram mic imi curgea sange din nas in fiecare zi aproape.Acum 2 zile, tot ca tine cand m`am trezit, m`i-a curs destul de mult sange, si nu este ceva rau. Apropo cand eram mic am fost la doctor si mi-a facut o crema speciala, sper ca te-am ajutat!
Poate cand te-ai culcat erai stresat si din cauza aceasta ti s-a spart o vena sau din cauza frigului.