Nu știu, dar cea mai bună soluție în astfel de cazuri după părerea mea ar fi să elimini tot ce nu a acceptat organismul. Am răspuns cam târziu și poate ți-e deja mai bine sau ești la spital din cauza unei toxiinfecții alimentare.
Pentru a îți da un fel de "impuls" necesar de a vomita imediat trebuie doar să îți bagi degetele în gură, să te atingi mai spre interior puțin, să depășești baza limbii și să stai aplecat. Poate ți-e de folos informația asta pe viitor.
"dupa 2 cartofi mi-a ramas un cartof in gat(in gat cred eu)...si cand simt, ori râgâi ori râgâi foarte foarte incet "
sună la 112, s-ar putea să afecteze hipotalamusul!
Nu am inteles, daca s-a dus deja de acum 2-3 ore, de ce ai mai venit aici sa tipi dupa ajutor?
Daca era ceva grav erai demult mort sau in spitalul de urgenta, dar daca esti aici dupa 3 ore de la incident scriind pe forum,, categoric nu ai nimic, doar tanjesti dupa atentie...
Multumesc de sfat, a trecut o zi si deja pot sa zic ca nu mai am nimic, acum sunt doar paranoic.
A trecut o zi si deja aproape ca nu mai simt nimic, sunt si paranoic si poate de aia. mai e necesat sa sun?