| Overom a întrebat:

Salut, azi stateam pe fotoliu si cand mam aplecat sa imi leg sireturile aveam palpitatii mam indreptat si mam aplecat iar, si din nou palpitatii, nu sunt gras am 71 de kg si 1 m 75, ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Crystyna_Elena_1997 a răspuns:

Probabil ai probleme cu inima, sau tensiunea in mod normal nu se intampla la greutatea si inaltimea ta asa ceva poate fi ceva ereditar, mai bine du-te la un control medicul iti poate spune ce este big grin

| giony54 a răspuns:

Tensiune oscilanta din cauza spondilozei cervicale care nu lasa sa irige creierul corect. Intra si informeaza-te : http://www.tratamentedestepte.ro.

| Overom explică (pentru giony54):

Multumesc pentru raspuns, nu stiu sigur daca asta e problema sau nu am sa duc la niste controale sper sa nu am nimic, plus ca sunt sportiv fac sala in fiecare zi timp de 2 ore dimineata de la ora 10.