Salut. Obligat seara, si cu stomacul gol. Faci abdomene, dupa ce ai servit masa cu doua ore dupa. Sa-ti dau un exercitiu de abdomen; Culcat cu mainile sub sezuta, picioarele la 45 de grade, si incepi foarte incet sa-ti scrii numele cu litere de tipar, imaginar. Incearca. Este foarte bun. Daca-ti place i-ti mai dau metode de a face abdomene. Pa
Alte abdomene?
Cel mai bine este sa le faci dupa o incalzire viguroasa. La fel cu orice alt exercitiu. Fa-le dimineata sau seara, dupa ce ai facut 30-40 min exercitii de incalzire si inca 15-20 min alergari usoare. Fa 3-5 serii de cate x abdomene, combinate cu serii de y flotari, z genoflexiuni si w tractiuni sau bicepsi cu galtera (sticla de 1/2 cu apa poate lua locul), apoi mai fugi v metrii si repeti figura. Si poti ca la v-z sa mai adaugi cate un pic la 3-7 zile.
Nu exagera! Trebuie sa incepi cu putin, sa nu te obosesti si sa renunti dupa 2-3 zile.
Buna
pai poti sa faci oricand vrei dar eu zic ca cel mai bine e sa faci seara
pentru ca seara nu te misti aproape deloc
iar ziua umbli mai mereu
dimineata ai putea sa mergi sa alergi
iar seara sa faci abdomene
sper ca te-am ajutat>
Nu conteaza in ce parte a zilei le faci important este sa le faci, dar ca sa iti raspund la intrebare eu zic ca poti face atat dimineata cat si seara.