Ai intoleranță la gluten mergi la un medic nutritionist, si spune i si lui.
Am sa vorbesc cu mama, mersi fain
Carnea este un drog, devii dependent. Nu alimentele menționate de tine îți fac rău ci lipsa drogului (carnea) te chinuie.
Si aia ce inseamna, ca, carnea e rea sau buna?
Te simti ca dracu ca iti creste insulina si scade glicemia si dupa creste glicemia mult si tensiunea. e normal daca tu ieri ai mancat numa carne si putine calorii apoi ai mancat un pranz mare de carbo. ai putea sa ai si boala celiaca din ce spui tu cu umflatu fetei.
Hmm, asta e adevarat, dar si cand mancam carbohidrati zilnic tot asa ma simteam, indiferent ca incercam sa ii scad sau elimin, si cum ii scoteam sau beam un pahar de lapte/mancam oua dimineata in loc de terci de ovaz, ma schimbam radical. La fel, cand am mancat acum 3 ore ovaz, mi s-au inrosit urechile si ma manca corpul la maxim
Poate reusesti sa ajungi la un medic. Exista medici nutritionisti, specializati in probleme de genul asta.
Ovazul si orezul nu au gluten. Pot fi "contaminate" cu o cantitate f mica de gluten de la alte produse, acolo in fabrica, unde sunt procesate.