| vclaudiu7 a întrebat:

Salut. Cand mananc carbohidrati (paine, ovaz, orez) ma simt ca dracu. 0 energie, imi scade starea de spirit, 0 motivatie, mi se umfla fata, trag de nas si stranut fara motiv. Cand mananc doar carne, oua, branza, lapte si mai un fruct pe acolo rar sau legume low carb, ma simt genial si plin de energie. A experimentat cineva cu dieta low carb/dieta carnivora? Cine a avut beneficii? Nu veniti cu raspunsuri gen: "Copile, e sanatos sa manci acolo cu o paine sau un orez ca are multe beneficii", nu am nevoie de raspunsuri de genu. Observ clar ce e bine pentru corpul meu si aparent ce e rau fizic si psihic si uneori si cand mananc fructe sau verdeturi ma simt ca naiba. Cand mananc doar carne sau alte produse de origine animala, ma simt in al noualea cer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fă-ți dieta după nevoile tale. contează să te simți tu bine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai intoleranță la gluten mergi la un medic nutritionist, si spune i si lui.

| vclaudiu7 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am sa vorbesc cu mama, mersi fain

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ma simt in al noualea cer.
O să ajungi în curând acolo unde te simți bine.

| vclaudiu7 explică (pentru sadrian46):

Ma bucur ce pot sa spun laughing

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Carnea este un drog, devii dependent. Nu alimentele menționate de tine îți fac rău ci lipsa drogului (carnea) te chinuie.

| vclaudiu7 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Si aia ce inseamna, ca, carnea e rea sau buna? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te simti ca dracu ca iti creste insulina si scade glicemia si dupa creste glicemia mult si tensiunea. e normal daca tu ieri ai mancat numa carne si putine calorii apoi ai mancat un pranz mare de carbo. ai putea sa ai si boala celiaca din ce spui tu cu umflatu fetei.

| vclaudiu7 explică (pentru anonim_4396):

Hmm, asta e adevarat, dar si cand mancam carbohidrati zilnic tot asa ma simteam, indiferent ca incercam sa ii scad sau elimin, si cum ii scoteam sau beam un pahar de lapte/mancam oua dimineata in loc de terci de ovaz, ma schimbam radical. La fel, cand am mancat acum 3 ore ovaz, mi s-au inrosit urechile si ma manca corpul la maxim

| KR0NSTADT a răspuns:

Trebuie să mănânci câte puțin din fiecare. Orice exces duce la probleme.

| Februar30 a răspuns:

Poate reusesti sa ajungi la un medic. Exista medici nutritionisti, specializati in probleme de genul asta.

Ovazul si orezul nu au gluten. Pot fi "contaminate" cu o cantitate f mica de gluten de la alte produse, acolo in fabrica, unde sunt procesate.

| vclaudiu7 explică (pentru Februar30):

Dap, m-am documentat si eu despre ovaz si orez ca nu au gluten, dar tot ma simt aiurea cand mananc, pana si in cantitati mici