| GGabiy a întrebat:

Salut, cand respir mi se infunda urechile cand ma tin de nas si expir tot nu se desfunda, dar cand ma tin de nas si inspir mi se infunda de tot...Nu ma doare nimic, doar ca ma ustura., mai ma doare la sunete puternice.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sorinake a răspuns:

Salut GGabiy,
Singura solutie sa afli ce anume este in neregula este sa mergi la un control de specialitate, la un ORList.
Mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la un orlist, sau poti incerca la un cabinet medical particular.

In functie de orasul in care te afli poti gasi aici cabinetele de specialitate :
http://www.sfatulmedicului.ro/clinici/orl

P.S. Nu lasa probleme de natura orl sa avanseze. Crede-ma, eu daca as putea sa dau timpul inapoi nu mi-as mai fi pierdut auzul la o ureche. Problemele aici pot deveni foarte grave in scurt timp.

5 răspunsuri:
| PIPER23 a răspuns:

Daca nu esti răcit, sfatuiesc sa vizitezi medicul de familie sau orologul.

| sorinake a răspuns (pentru PIPER23):

Orologul piper23?

| PIPER23 a răspuns (pentru sorinake):

Otorinolaringologie. E ok? Mersi

| sorinake a răspuns (pentru PIPER23):

Da. Ma gandeam ca asta ai vrut sa scrii Piper23. Nu a fost un atac sa stii. Doar o intrebarewinking

| PIPER23 a răspuns (pentru sorinake):

Greseala mea! Intentia mea e sa fiu cat mai explicit. Multumesc de remarca. Mereu sunt contructive!