Slabitul fortat duce la dereglari hormonale si deci la boli grave. In cel ma bun caz vei fi iar ce-ai fost si mai mult decat atat!
Si fructele au multe calorii unele gen bananele, mai bine legume, dar dupa slabit te vei ingrasa mult ca metabolismul s-a adaptat si el si acum tu te joci cu el
http://calorii.oneden.com/despre/
7000 de calorii are un kg de grasimi, 7000 de calorii le atingi in 3 zile daca nu manci nimic avand metabolism total 2000 de calorii per zi, asta inseamna 2 kg daca nu manci nimic, 1, 5 kg va slabi da doar grasimi, depinde de metabolismul ei.nu cred ca ea arde 2000 de calorii pe zi, find slaba asa ca poate va slabi un 1 kg
Fata a intrebat cate kg slabeste daca o interesa ce ai scris tu mai sus intreba Raspunsul meu i-a fost folositor, de aia am primit si funda nu ca al tau cu toate cacaturile tale calorii pe nu stiu cate zile.A intrebat cat poate sa slabeasca intr o sapt.2 kg, c a i grasime ca i masa musculara, le dai jos fara probleme in doua saptamani. si crede ma ca am dat pe la scoala mai mult ca tine.
Nu intelegi multe tu.N am zis ca nu conteaza masa musculara, ci ca ea nu a intrebat cata grasime da jos intr o saptamana ci cate kg. Poate vrea sa slabeasca pentru vreun eveniment ceva.De ce s o iau cu informatii inutile ca dau nu stiu cate grame pe nu stiu cat si masa musculara in sus si n jos cand pot sa i raspund fetei foarte simplu la intrebare? Si pana la urma care i problema ta si de unde stii tu ai tinut vreo dieta pana acum, ai mancat numai fructe toata ziua? Puteai sa mi dai nefolositor daca nu ti convenea raspunsul cum iti dau eu cand scrii tampenii si gata nu trebuie sa ti dau explicatii tie. Fata a inteles ca ei i am raspuns nu tie si gata.
Lma00 întreabă: