La inceput si nu numai, pentru cele 3 mese, poti consuma 3 felii de paine integrala,painea cu un continut foarte mare de fibre,datorita produselor cerealiere (grau, orz, ovaz, secara).Nu a zis nimeni s-o excluzi din alimentatia zilnica, dar trebuie sa fie ceea ce am mentionat anterior, fiindca fibrele continute de acest tip de produs ajuta la eliminarea surplusului de kg si bineinteles grasime.Adica,cu cat contine mai multe fibre, cu atat te va ajuta mai mult pe tine pe cale digestiva si nu numai.De ce este aceasta paine recomandata? Dincolo de faptul ca am mentionat ca are un continut ridicat de fibre, este si extrem de satioasa, deci te ajuta sa mananci mai putin! Chiar sa reduci fiecare masa cu 180-200 calorii.O sa te saturi citind pe internet,cum ca painea trebuie eliminata in timpul dietelor de slabit,sau a regimului,dar nu,nu este chiar asa,fiindca ma repet, nu fac referire la orice tip de paine!
Asadar, cate o felie de paine pentru fiecare masa, aduce si un aport de vitamine, antioxidanti, aport energetic si contine cu 20-30% mai putine calorii decat painea obisnuita. Uite iti dau un exemplu(painea cu seminte):
http://www.velpitar.ro/grau-intreg/
Daca citesti cu atentie, vei vedea o multime de beneficii ale ei.(Mentionez ca si eu am consumat aceasta paine, si este extrem de buna, satioasa si ajuta si la slabit, astfel nu as mai fi ales sa iti dau vreun sfat cu privire la asta).
Succes!
Sper ca te referi la paine integrala... Eu, de exemplu, cand am inceput dieta mancam doua felii de paine. Dupa o luna, am coborat la una iar acum nu mai manac deloc paine. Asadar, sfatul meu este: daca nu iti place painea la nebunie incearca sa mananci 0 felii. Daca mananci echilibrat nu ii vei simti lipsa.
A, si sa nu uit. Fa si mult SPORT!
Probabil maxim 3 felii de paine neagra, dinaceea de slabit, sau cum se numeste.
Daca vrei sa slabesti e recomandat sa faci sport si sa nu mananci paine.
Poti renunta la paine si sa incepi sa mananci sanatos si sa te apuci de mult sport.
Multa bafta!
Bună.
O singură felie de pâine și aia prăjită.
Evită consumul de grăsimi, fast-food-uri, chipsuri, băuturi acidulate (în mod special coca-cola!).
Pa, pa.