| Alexandru_George_2002 a întrebat:

Salut, ce ar trebui sa fac ca sa fumez mai rar, nu as vrea sa ma las doar ca as vrea sa nu mai fumez asa de des (fumez 1 pachet la o zi)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Duduman1996 a răspuns:

Incearca in fiecare saptamana cu cate un pic mai putin sa fumezi. Trecerea nu o poti face brusca, dar cu putina vointa vei reusi! Bafta!☺

| roland2948 a răspuns:

Fa ceva activitate zilnic!
Eu m-am lasat de fumat de vreo 8 luni, si m-am apucat de sport, mi-a distras atentia foarte mult de la fumat.

| Victoria18 a răspuns:

Sa te omori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Victoria18):

Esti proasta?

| iDarkness a răspuns (pentru Duduman1996):

Pe bune? Fumez de aproape 4 ani si cand zic ca fac pauza pai fac pauza nene, 3 sau 4 luni, 2 sau 3 zile. Imi dovedesc mie ca pot. Proasta mentalitate de care ai dovada e motivul pentru care esti atat de prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iDarkness):

Esti prost daca ai impresia ca toata lumea functioneaza ca tine.

| cristimihailov a răspuns:

Mergi si tu asa de curiozitate prin spitalul Fundeni.

O sa vezi oameni care si-ar dori sa mai aiba sansa de a lua aceasta decizie la care te gandesti tu, inca o data.

Cei care nu mai sunt datorita cancerului de plamani... nu o sa ii vezi acolo. Aceia stau in cimitir.

Si totusi, linisteste-te, e ok. Dupa o suferinta nasoala, vei muri chinuindu-te sa tragi aer curat in piept. Dar tu te vei duce... si parintii tai vor ramane sa te ingroape, sa achite facturile de la chemoterapie si spitalizare, sa se invinuiasca pe ei pana la moarte de faptul ca ar fi putut face ceva si nu au facut-o, ca au fost prea permisivi cu tine, etc.

Si totul pentru o tigare.

Poate tu crezi ca merita.
Eu nu cred.

Decizia e a ta si acest tip de decizie vine cu repercursiuni.
Intotdeauna.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru anonim_4396):

Omul a zis bine ce a zis. Tu ești cel prost aici.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Cand iti vine sa fumezi iti gasesti alta ocupatie sa tii mintea ocupata.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru cristimihailov):

Ai dat un răspuns folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FaraNume1245):

A vorbit bine in limba prostilor.