| Antonys a întrebat:

Salut,ce sa fac daca am picioarele in forma X dar nu sunt tare in forma X de abia incep sa se facă? Am 18 ani, vreau sa știu daca pot face ceva ca sa imi îndreapt genunchii. Am început sa fac exerciții pentru a imi îndreapta genunchii dar nu știu dacă o sa ma ajute sau daca o să rămână asa permanent sau o sa se îndrepte singure. Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Alearga- si circula mult cu bicicleta.
Lucrurile se vor indrepta, cu timpul.

| Antonys explică (pentru Bula):

Chiar daca am 18 ani?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Antonys):

Da, de ce nu?
Poate dureaza un pic mai mult.

| TimberWolf a răspuns:

Daca e genetic doar prin operatie, ai fost rahitic in copilarie?

| Antonys explică (pentru TimberWolf):

Nu aveam picioarele asa, acum o luna au început sa mi-se facă in X, m-am uitat in fotografii si picioarele mele erau drepte, nu stiu de ce au început sa mi se facă in X, si cum am spus am început sa fac exerciții, si apropo nimeni din familia mea nu are picioarele asa poate fi din cauza antrenamentelor la picioare la sala? sau ca sau pus mușchii pe picioare si s au dat genunchii într-o parte chiar nu stiu

| TimberWolf a răspuns (pentru Antonys):

Probabil ai ceva deficiente de nutrienti, nu stiu, parerea mea.