anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,ce sampon sau tratement recomandati pentru acele cosulete ce apar la nivelul scalpului? Acesta problema fiind de fapt denumita dermatita seboreica,cred,dar suna prea grav pentru situatia la care fac eu referirelaughing.Am citit despre Selsun Blue ca ar fi bun, dar nu stiu sigur daca pentru problema asta, mai mult pentru matreata cred.Deci,care va pricepeti? Lasand la o parte vizita la un dermatolog, m-am lamurit si acolo, poate a mai fost cineva in situatia asta si ma poate lamuri.Noroc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Own3r a răspuns:

Aplici cateva linguri de ulei de masline si apoi:
Foarte simplu, trebuie doar să ai răbdare ca să laşi măştile să acţioneze măcar o oră, folosind o cască pentru duş sau o pungă, după care să înveleşti capul în prosop pentru a menţine căldura şi a permite uleiului să hidrateze eficient părul şi scalpul.
Sper ca te-am ajutat happy

8 răspunsuri:
| Own3r a răspuns:

Sa-ti dau un sfat:
Da-te cu ulei de masline. Sa nu razi happy
Iti face un par matasos, scapi de matreata...
Deci te speli si apoi te dai cu ulei de masline happy sa vezi ce bine o sa iti faca

| Epigonul a răspuns (pentru Own3r):

Iar pe urma? Ma clatesc cu apa sa indepartez uleiul? Sau il las asa?

| Epigonul a răspuns (pentru Own3r):

Am inteles, voi urma sfatul tau, merci mult!

| Own3r a răspuns (pentru Epigonul):

N-ai pentru ce :* De asta sunt aici big grin
Daca mai ai probleme, de orice fel nu ezita sa-mi dai un mesaj
Si merci pentru funda :*

| Epigonul a răspuns:

Daca te-as intalni fata in fata, nu ai mai fi atat de glumet, deci linisteste-te.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
http://forum.romedic.ro/......54282.html
Te pup!

| Epigonul a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna,multumesc pentru link, dar acolo nu vad nici o solutie, decat pe cineva care are o problema similara cu a mea, gresesc eu cumva? O zi buna!

| AncutaM a răspuns:

Samponul de la roche posay e cel mai bun. Uite aici cateva detalii despre el http://alecia.ro/sampon-pentru-dermatita-seboreica/