Dar,nu e normal sa doara cand e in perioada aia, nu?
In perioada menstruatiei, femeile pot avea dureri in abdomenul inferior. Totusi, o durere semnificativa in ombilic nu este normala. Daca este o mica jena, atunci poate fi normala.
Cel mai bine te ajută un medic o ecografie, pot fi multe cauze, nu toate femeile sunt la fel, si nici durerile.
Pe mine nu m-a durut buricul nicidata, nu cred ca are vreo legatura menstruatia cu durerea ta de buric, fa niste investigatii, cu siguranta ai altceva
Nu le doare doar buricul ci toata burta, dar si gaurica )
Cel putin asa mi-a spus o prietena ca e.
Hm,vorbesc cu cineva si a zis ca asa se simte, ciudat.
Toate simt diferit chestiile astea
Unele nu simt nici o durere, pe altele le doare foarte tare si au stari de greata
Chestia e ca, am citit pe net, pe un site ca poate ascunde probleme serioase,i-am zis sa se duca la doctor, dar nu am cu cine, incapatanata, degeaba-i zic. :)) nt nt
Dar meh, m-a facut paranoic site-ul asta :
http://ro.medicine-worlds.com/bol-v-rajone-pupka.htm
IDe ce te-a facut paranoic?
"Ascuțite, durere bruscă și intensitate crescătoare observate în diferite tipuri de așa-numitele "abdomen acut", cronică - în tulburările de digestie și absorbție în intestinul subțire și colon. Printre cele mai frecvente cauze ale durerii în zona ombilical este izolat:
infestările helminthiasis și de protozoare;
salmoneloza;
boli; foodborne
Sindromul malsorbtsii;
inel ombilical hernie sau o linie alba a abdomenului, inclusiv incarcerat;
diverticulită;
invaginație;
tromboză arterială mezenteric.
Pentru a determina cauza unei astfel de durere necesită identificarea simptomelor suplimentare ale bolii și consultarea ulterioară a unui medic (medic generalist sau un chirurg de multe ori) "
- ca pot fi multe chestii ascunse
Atunci spune-i sa se duca la doctor, cine stie ce are
Nu vrea sa ma asculte.
Ma enerveaza oamenii astia, le dai un sfat bun si ei " meh ".
Atunci sa astepte sa se agraveze, sa vezi ce regreta