Toate simt diferit chestiile astea
Unele nu simt nici o durere, pe altele le doare foarte tare si au stari de greata
Chestia e ca, am citit pe net, pe un site ca poate ascunde probleme serioase,i-am zis sa se duca la doctor, dar nu am cu cine, incapatanata, degeaba-i zic. :)) nt nt
Dar meh, m-a facut paranoic site-ul asta :
http://ro.medicine-worlds.com/bol-v-rajone-pupka.htm
"Ascuțite, durere bruscă și intensitate crescătoare observate în diferite tipuri de așa-numitele "abdomen acut", cronică - în tulburările de digestie și absorbție în intestinul subțire și colon. Printre cele mai frecvente cauze ale durerii în zona ombilical este izolat:
infestările helminthiasis și de protozoare;
salmoneloza;
boli; foodborne
Sindromul malsorbtsii;
inel ombilical hernie sau o linie alba a abdomenului, inclusiv incarcerat;
diverticulită;
invaginație;
tromboză arterială mezenteric.
Pentru a determina cauza unei astfel de durere necesită identificarea simptomelor suplimentare ale bolii și consultarea ulterioară a unui medic (medic generalist sau un chirurg de multe ori) "
- ca pot fi multe chestii ascunse
Nu vrea sa ma asculte.
Ma enerveaza oamenii astia, le dai un sfat bun si ei " meh ".
Cel mai bine te ajută un medic o ecografie, pot fi multe cauze, nu toate femeile sunt la fel, si nici durerile.
In perioada menstruatiei, femeile pot avea dureri in abdomenul inferior. Totusi, o durere semnificativa in ombilic nu este normala. Daca este o mica jena, atunci poate fi normala.
Pe mine nu m-a durut buricul nicidata, nu cred ca are vreo legatura menstruatia cu durerea ta de buric, fa niste investigatii, cu siguranta ai altceva