| Vlach a întrebat:

cred ca m-a muscat un micut paienjenel de casa, se poate intampla ceva? vreau sa stiu caci maine trebuie sa merg la zilele Targovistei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Ruxandra15 a răspuns:

Ti se inroseste putin si locul devine tare. Spala bine unde te-a muscat si eu am patit asa de obraz. Daca e sa se umfle se umfla extrem de putin nu se vede tare decat daca te uiti atent.

| Vlach explică (pentru Ruxandra15):

Parca am vazut acolo un micut punculet rozaliu sau de o nuanta deschisa de rosu

| express11 a răspuns:

Probabil se va umfla lcul putin.

| Ruxandra15 a răspuns (pentru Vlach):

Foloseste sapun si o crema dezinfectanta sau tetraciclina.

| Vlach explică:

De fapt nici nu sunt sigur ce paianjen era, era unul de maxim 2cm cu tot cu picioare si era un fel de maroniu inchis parca cu niste puncte negre pe spate

Dar nu am asa ceva

| vLooM a răspuns:

"Unele muscaturi de paianjen pot provoca doar roseata si supurarea locala a zonei afectate. Plaga se spala cu apa si sapun in abundenta, iar cuburile de gheata impiedica formarea umflaturilor si infectiilor."

uite aici un link unde zice mai mult:
http://www.ziare.com/......jen-848392

Doar niste sapun lichid, merge si el?

| Ruxandra15 a răspuns (pentru Vlach):

Ai apa si sapun? Daca nu era mare nu are ce sa faca. Nu iti trebuie tetraciclina pentru atata tot. Spala bine si pune o compresa cu apa rece

Bine...

Mersi mult

| vocea a răspuns:

Nu se intampla nimic nu avem paiejeni veninosi masim o umflatura mica sau o iritatie