| EUeStEEu a întrebat:

Salut, cred că știți că unii fac sport îmbrăcați gros pentru a transpira mai repede, daca stai doar îmbrăcat gros funcționează, adică transpiri dar este eficient pentru a slăbi (a pierde din grăsime)? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| SucDăMere a răspuns:

Este o intrebare sau o afirmație?
Dacă este o intrebare, sa stii ca si eu făceam sport in haine lungi ca sa nu ma julesc, fiind portar, nu am avut ce sa dau jos pentru ca nu am fost gras, dar in teorie as spune că depinde de efortul pe care il depui si de numărul de calorii pe care îl arzi, nu cred ca transpirația ajuta la pierderea grăsimii, doar elimini apa din organism

| peanutbutter32 a răspuns:

E invers, slabesti mai repede daca ti-e frig si te pui sa faci miscare. corpul are nevoie de mai multe calorii ca sa te incalzeasca decat sa te raceasca, degeaba transpiri tu ca elimini doar lichidele, ce zici tu se vede la cantar dar peste cateva ore ai aceleasi kg ca inainte
daca vrei sa slabesti fa sport si nu mai cauta scurtaturi ca nu duc nicaieri

| alina2k18 a răspuns:

Grasimea nu se topeste prin transpiratiewinking elimini apa si atat, sunca tot acolo stawinking

| RAY a răspuns:

Din contra e o mare prostie asa ceva, trebuie sa fi cat mai putin imbracat ca pielea sa respire si sa nu te deshidratezi, nu slabesti astfel, doar defictul caloric are acest potential

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unde o fi întrebarea? Eu vad doar afirmații.
Dacă faci sport îmbrăcat, obosești mai repede. Dacă transpiri în haine groase, puți.
Eu prefer să fac mișcare îmbrăcat adecvat, și să mă simt bine, decât să transpir ca prostul pentru doi pași, și să mă simt leșinat după.

| inatorul a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa tii dieta sa mananci mancare care nu e asa bogata in calorii

| Sn4k3 a răspuns:

Nu te ajuta la slabit.

| Donsavas a răspuns:

Frigul te ajuta sa arzi grăsimea prin creșterea temperaturii corporale

| Mosotti a răspuns:

Nu pierzi grasime daca doar transpiri fara alergare, ca iese doar apa si sarea, nu si substanta grasa, cand bei apa, intra apa acolo si iar cantaresti la fel.
Si cand alergi ca transpiri sau nu, nu cont la slabire, conteaza sa consumi Kcal mai multe decat arzi ca sa slabesti.

Ca daca nu transpiri si slabesti, slabesti pe bune, deci nu are treaba cu transpiratia.

| EUeStEEu explică (pentru Mosotti):

Salut Îmi poți spune cam cate calorii arzi cu aceste exerciții? https://youtu.be/htjlSA8vSlo Doar un singur circuit

| Mosotti a răspuns (pentru EUeStEEu):

Nu se stie, se stie la aerobic cam cum e, o ora de alergare cu 10 Km/ora arde cam 700 Kcal, ora de bicla medicinala asa inspre intens arde cam 5-600 Kcal.
In rest trebuie sa pui ceas din ala sa-ti arate.