Sall si eu sunt mic de statura am 1:30 cm si din cate stiu nu mai este nici o sansa apropo am 26 de ani stiu ca fetele au sanse pana la 22 de ani si paieti pana la 24 ori cum daca exixta ceva as vrea sa stiu si eu sa ma fac macar de 1 jumatate
Nu există nimic garantat.
Dacă ești băiat, insistă cu activități sportive precum înotul, baschetul sau chiar volei. Poți condimenta cu tracțiuni și flotări. Indiferent de câte șanse ai, nu pierde timpul, oricum nu vei avea decât de câștigat, chiar dacă nu în înălțime.
Nu te lăsa păcălit de medicamente. Nu există așa ceva demonstrat și nu e cazul să bagi în tine chestii despre care nu cunoști nimic.
Cresterea in inaltime este un proces complex care poate fi influentat. O alimentatie sanatoasa bogata in fructe si legume, un somn linistit pe noapte cca. 8h si un sport gen:baschet, volei, inot, streching ar putea ajuta enorm. Mai nou au aparut si vitamine cum ar fi Arginina, un aminoacid care chiar ajuta. Am crescut 10 cm in 6 luni respectand cele mentionate mai sus. Niciodata nu e tarziu in a face ceea ce doresti. Mult succes!
Cedry2kruger întreabă:
Omgunstoppable întreabă:
dobrin1019 întreabă: