| Bogdanss a întrebat:

Cum aflu daca am artrita sau arterita? daca fac o radiografie imi pote spune doctorul daca am arterita sau artrita?
inca ceva de la artrita poti sa mori ca si la arterita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kscorpio a răspuns:

Poate te doare ca a fost scrantit. Eu l-am avut rupt si ma doare si acum dupa 7 luni mai ales cand se innoreaza. Incearca cu niste unguente antiimflamatoare poti sa iei si o aspirina pe zi e buna pentru circulatia sangelui si fluidizeaza sangele. Midocalm pentru durere sau indometacin. Nu stiu ce sa zic mai incearca si la alt medic, dar eu zic ca nu e atat de grav o sa iti treaca. Mai tinem legatura.

7 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Use your friend Google pentru intrebari atat de generale.

| kscorpio a răspuns:

Arterita e numai la picioare. Artrita e o inflamatie a articulatiilor poate fi si la maini. Acum depinde ce te doare si unde. Oricum se trateaza amandoua, dar trebuie sa te vada un medic.

| Bogdanss explică (pentru kscorpio):

Am fost la medic acum 4 saptamani m-a tinut internat 1 saptamana si m-i-a spus ca am reumatism dupa ce ia-m spus ca piciorula ala l-am mai avut scrantit si a schimbat a spus ca e de la adidasi si pe esire m-ia scris artrita si m-am dus cu ea la medicu de famile si a spus ca nu-i nici reumatism de la varsta asta (14ani) si ca nu-i nici artrita sau arterita si vrea sa stiu ce trebuie' sa fac ca sa stiu ce am radiografie sau analize pe mine de fapt ma durea osul acela care ma durea si cand l-am avut scrantit

| kscorpio a răspuns (pentru kscorpio):

Apropo mie mi-a dat pentru picior si ibuprofen sunt niste pastile roz inchis e antiimflamator si te lasa si durerea.

| Bogdanss explică (pentru kscorpio):

Qasta mi-a spus si medicul de familie. mersi

| kscorpio a răspuns (pentru Bogdanss):

Cu placere. Si sa te faci bine. Mai vorbim

| mymed a răspuns:

Artrita este o afectiune a articulatiilor, iar arterita o boala a arterelor.
http://mymed.ro/artroza-vs-artrita.html
http://mymed.ro/......ioare.html