| Costii a întrebat:

Cum as putea sa scap de burta? Nu de grasimea abdominala, ci de burta insasi. Datorita faptului ca mananc mult si rar mi s-a marit volumul stomacal, ce as putea sa fac in privinta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Latiffa a răspuns:

Atunci consuma multi carbohidrati pana pe la 1 dupa masa: cartofi, pizza, paine, fasole, dulciuri, mazare, etc, pentru ca ei ne asigura energia in corp, dupa antrenamente doar proteine: carne, oua, branzeturi, acestea ne asigura fibrele musculare si nu ingrasa daca nu manaci in exces. Dar atentie: nu le amesteca! Si ai grija pana la ce ora consumi carbohidrati (sa apuce sa se consume pana seara)

6 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Mananca putin si des.
Succes!

| antoantonia a răspuns:

Pai nu cred ca mai poti. poti face operatie de micsorare a stomacului.

| Latiffa a răspuns:

Un raspuns cum ai vrea tu, repede nu exista. Pentru intestinele balonate poti doar sa incepi sa manaci des dar putin (pana dispare senzatia de foame si sa nu ajungi niciodata sa te ridici satul de la masa) Rezultatele se vor vedea in timp, nici de cum rapid, dar daca esti perseverent, ai sa fi multumit.

| Costii explică (pentru Latiffa):

Nu doresc rezultate rapide, dar numai sa functioneze! chestia este ca eu fac si sport, kaiac-canoe, iar la antrenamente fac forta care cuprinde toate grupele musculare si multa alergare(aprox. 30 min alergare pe zi) si am nevoie de o alimentatie pe masura, una bogata.

| Costii explică (pentru Latiffa):

Ok, multumesc frumos de raspuns.

| Latiffa a răspuns (pentru Costii):

Atunci consuma multi carbohidrati pana pe la 1 dupa masa: cartofi, pizza, paine, fasole, dulciuri, mazare, etc, pentru ca ei ne asigura energia in corp, dupa antrenamente doar proteine: carne, oua, branzeturi, acestea ne asigura fibrele musculare si nu ingrasa daca nu manaci in exces. Dar atentie: nu le amesteca! Si ai grija pana la ce ora consumi carbohidrati (sa apuce sa se consume pana seara)

| LiliaV a răspuns:

Buna, incearca sa faci citeva exercitii pentru pres http://www.youtube.com/watch?v=8cjTbxfGP-g