anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate o persoana sa scape de un viciu, cum ar fi Acoolul.
Am o ruda care bea cam mult si vreau sa o ajut sa nu mai bea chiar deloc. Dar nu vreau raspunsuri de genul: Sa se duca la doctor etc... Stiti vreun medicament ceva, care il poate lua, iar daca nu isi face efectul si va continua sa consume din nou alcool sa nu ii faca rau? FUNDA!
P.S. Eu am auzit de > Heloperidol < dar nu stiu ce sa zic, mi se pare foarte ieftin. 6-7 lei... si ma gandesc ca nu e bun.
Oricum astept pareri. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E complicat tare ce vrei tu sa faci. primul lucru necesar e vointa respectivului, pe urma ajutor de specialitate

| ywar a răspuns:

Din pacate chiar trebuie sa mearga la doctor - psiholog intai si/sau clinica pe dezintoxicare!

| NumelePublicExistaInBazaDaDate a răspuns:

De fiecare data cand vrea sa consume alcool, arunca`i un scaun in fata. o sa asocieze alcoolul cu durerea (de acord cu ywar totusi tongue)