| Andrei6699 a întrebat:

Salut.Cum sa fac sa nu doara injectia in buca asa de tare, cum e mai nedureros, daca buca se inteapa incet, sau dintr-o data?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DannyQ a răspuns:

Acul trebuie băgat încet și cu grija, iar substanța nu trebuie injectata rapid, ci încet. Cine îți face injecția trebuie să o facă cu finețe happy

| darrio2007 a răspuns:

Dintr-o data. Dar conteaza si ce injecteaza. O Penicilina doare mai tare decat un Polidin.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic. Am fost internat in acelasi salon cu un coleg de breasla si el facea Pencilina. Pentru ca-l durea a rugat-o pe asistenta sa-i faca injectia mai repede. Doamna s-a conformat si din pat s-a auzit un urlet neomenesc.

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Cand am zis repede nu m-am referit sa ii injecteze serul mai repede. Sa bage acul mai repede, nu ca si cum ai baga ata in ac.