| GGabiy a întrebat:

Salut, cum sa incep, deci eu sunt un tip care sta mult la pc, nu imi rau ca fac asta, problema este ca zilele astea nu am mai stat asa mult, si am inceput sa ies pe afara cu prietenii, sa ma apuc de sala, faza e ca simt ca ma doare capul constant, nu am febra, sunt racit, tenstiunea e buna, simt ca nu ma pot opri de ganditit, ca vreau sa fiu intr-un fel si numa in acel fel, parca as avea criza de identitate, cand fac un lucru am un tick, inainte nu aveam asa ceva, mereu cand fac un lucru trebuie sa zic in mintea mea PUNCT, altfel nu ma simt bine, va rog sa nu radeti incerc sa fiu sincer, si asa trebuie sa clarific tot ce fac si cand zic asta trebuie sa simt ca am facut-o corect.Parca creierul lucreaza incontinuu si nu ma pot oprii, e enervant si ma simt ciudat si nu ma pot concentra, boli nu am.Toate astea au inceput de cand m-am lasat sa stau ca "spartu" pe pc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Nu te mai ''forta'' asa tare..invata sa nu-ti pese chiar asa mult! Te controleaza mintea pe tine sau tu pe ea? mintea iti va da mereu ganduri gen : '' ai pierdut'', ''nu mai ai'', ''iti va fi greu de acum'', ''o iei de la capat''
Asta e o lectie de viata! daca tu dintr-un joc te superi, ce o sa faci cand vei da peste gustul succesului da' nu vei putea musca din mar? sau mai rau! ce te faci cand musti da pierzi marul? asta e intrebarea! daca doresti, putem discuta in privat, nu aici! funda pentru raspunsuri? multumesc si eu!

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Tulburarile de gandire si stresul la varsta asta sunt firesti pentru un adolescent. Ai vrut prea mult de la tine dintr-o data. aici nu e ca pe pc sa le ai pe toate intr-un timp asa scurt. Daca nu ai rabdare si te repezi, ajungi sa te epuizezi. Nu e ok sa stai pe calculator insa nici toata ziua cu prietenii. Tu vrei sa treci de la o extrema in alta, evitand echilibrul, cel ce iti aduce armonia in viata. pentru ameteala si dureri de cap, consuma un b6 cu magneziu. rau nu are cum sa iti faca, in cazul tau.

| GGabiy explică (pentru Donsavas):

Adevarat, ma fortez prea tare, eu ma joc samp ( san andreas multiplayer ) stii ca trebuie sa muncesti sa iti iei o masina, casa si nu mi-a placut sa fac acest lucru, insa m-am hotarat sa incerc si m-am fortat si vazand ca pot am "mai fac" pana ce am realizat ce am vrut, acum fac tot ce simt fara sa stiu daca e bine sau nu.

| GGabiy explică (pentru Donsavas):

Inca ceva, acum nu stiu un remediu in afara de pastile sa dorm "calumea" parca vad prost si aud infundat...

| Donsavas a răspuns (pentru GGabiy):

Salut! iei somnifere? spune-mi mai multe despre asta in privat! vorbim acolo! iti multumesc pentru funda, apropo. Ne auzim!

| Donsavas a răspuns (pentru GGabiy):

Nu te mai ''forta'' asa tare..invata sa nu-ti pese chiar asa mult! Te controleaza mintea pe tine sau tu pe ea? mintea iti va da mereu ganduri gen : '' ai pierdut'', ''nu mai ai'', ''iti va fi greu de acum'', ''o iei de la capat''
Asta e o lectie de viata! daca tu dintr-un joc te superi, ce o sa faci cand vei da peste gustul succesului da' nu vei putea musca din mar? sau mai rau! ce te faci cand musti da pierzi marul? asta e intrebarea! daca doresti, putem discuta in privat, nu aici! funda pentru raspunsuri? multumesc si eu!