Nu te mai ''forta'' asa tare..invata sa nu-ti pese chiar asa mult! Te controleaza mintea pe tine sau tu pe ea? mintea iti va da mereu ganduri gen : '' ai pierdut'', ''nu mai ai'', ''iti va fi greu de acum'', ''o iei de la capat''
Asta e o lectie de viata! daca tu dintr-un joc te superi, ce o sa faci cand vei da peste gustul succesului da' nu vei putea musca din mar? sau mai rau! ce te faci cand musti da pierzi marul? asta e intrebarea! daca doresti, putem discuta in privat, nu aici! funda pentru raspunsuri? multumesc si eu!
Tulburarile de gandire si stresul la varsta asta sunt firesti pentru un adolescent. Ai vrut prea mult de la tine dintr-o data. aici nu e ca pe pc sa le ai pe toate intr-un timp asa scurt. Daca nu ai rabdare si te repezi, ajungi sa te epuizezi. Nu e ok sa stai pe calculator insa nici toata ziua cu prietenii. Tu vrei sa treci de la o extrema in alta, evitand echilibrul, cel ce iti aduce armonia in viata. pentru ameteala si dureri de cap, consuma un b6 cu magneziu. rau nu are cum sa iti faca, in cazul tau.
Adevarat, ma fortez prea tare, eu ma joc samp ( san andreas multiplayer ) stii ca trebuie sa muncesti sa iti iei o masina, casa si nu mi-a placut sa fac acest lucru, insa m-am hotarat sa incerc si m-am fortat si vazand ca pot am "mai fac" pana ce am realizat ce am vrut, acum fac tot ce simt fara sa stiu daca e bine sau nu.
anonim_4396 întreabă: