| 구미호 a întrebat:

Cum scap de somnambulism? E adevarat ca prin hipnoza poti scapa? Unde pot sa aplic acest tratament si cat costa? Am citit ca poti avea o lumina slaba in camera si sunt sanse mai mici de a avea somnambulism,e adevarat? Problema e ca nu am o astfel de sursa de lumina si nici nu pot dormi cu lumina, nici daca e slaba.Ce sa fac? Cum sa scap? Mi-e si frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pentru a preveni episoadele de somnambulism, ai grija sa te odihnesti suficient, evita alcoolul si fa tot posibilul sa scapi de stres.
Sper sa te ajute sfatul meu!
Te pup!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei poti sa te obisnuiesti singur!happy... culcat-e devreme si trezestet-e tarziu. Succeswinking

| xPurrffecttx a răspuns:

Buna.hee hee

Eu zic ca nu are de ce sa iti fie frica. straight face
Tu trebuie sa te gandesti, NU E NIMENI LA MINE IN CASA! Eu cred ca mai degraba tu ai atac de panica. thinking
Pentru chestia asta eu iti spun sa mergii la doctor el va putea sa iti spuna ce ai de facut s-au la psiholog.hee hee. Spune-i mamei tale sa te duca la un psiholog si sa stea psiholog`ul de vorba cu tine. puppy dog eyes

Bafta, ai grija de tine. big hug

Pa, pa. happy

| 구미호 explică (pentru xPurrffecttx):

Mie nu mi-e frica ca e cineva in casa, mi-e ca sa nu fac ceva ciudat sau grav in somn!

| xPurrffecttx a răspuns (pentru 구미호):

Buna`! happy

Atunci ai nevoie de un psiholog. happy
Du-te la psiholog, povestestei tot si psihologul o sa te linisteasca.hee hee

Pa, pa. happy