| minix20 a întrebat:

Salut, daca am lordoza si sunt cam cifozat si putina scolioza am voie sa fac cardio sau exercitii la sala? adica macar cardio pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu ai voie sa faci sala!

Trebuie sa mergi la gimnastica medicala, ca sa-ti corecteze coloana!

| RobertVaka a răspuns (pentru Violleta2022):

Scuza ma ca iti spun, dar vorbesti pe langa rau!

| carevaescu a răspuns:

Da, dar cu grija si combinate cu exerciții de stretching specifice coloanei

| 1234568807 a răspuns:

Niste cifoza am si eu, e naspa rau cu boala asta, cum trebuie sa stai putin cocosat te apuca niste dureri de parca ai 70 de ani

| neymar94 a răspuns:

Se recomanda efectuarea de exerciții/cardio cu grija (menținând o postura corectă) și cu echipamente corespunzătoare: încălțăminte cu tălpici speciali.

| Alisia88888c a răspuns:

Poti face bandă, dar sa nu alergi, nu ridica greutati deasupra capului, pe scurt nu te forta la sala, daca ridici o gantera de 3 kg fara probleme fa cu aia de 3kg sau una putinnnn mai grea, oricum o sa faci progres, mai încet dar o să faci.