| xSNGHOSTx a întrebat:

Salut, daca am o arsura pe capul penisului ce as putea sa fac?
Tin sa mentionez ca doar la atingeri "usoare" incepe sa ma arda/usture si chestia asta o am de cand ma stiu.
Igiena o am cat de cat buna, spun asta pentru ca din cauza arsurii nu pot freca zona respectiva cu nimic, burete/mana.
Nu mi-am inceput inca viata sexuala si nu sunt circuncis, legat de igiena "decalotez" preputul si mai pun spuma/sapun/sampon depinde acum si dupa dau cu apa ca sa se duca dar nu pot freca pentru ca este o senzatie foarte neplacuta.
Ce as putea sa fac?
Tin sa mentionez ca nu ma pot duce la medic fara un parinte si nu vreau sa ii implic in chestiile astea pentru ca sunt de pe vremea lu columb si nu le pasa.
Nu am inca 18 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| teclado a răspuns:

Ai sifilis
Trebuie sa mergi urgent la doctor
Si sa ii spui ca sifilisul tău sa îmbolnăvit de ciumă bubonică

Știr dermatologul cum se repară

Sau urologul
La urologie

De urgență dai cu albastru de metilen
Cu canamicină unguent
Si cu tetraciclină unguent
Bepantem

Spalate cu apă la 50'C ca unii virusi bacterii ciuperci mor la 50'C
Stiu frige dar nu se arde pielea
Pielea se deterioreaza la 72'C

Oricum trebuie sa mergi la medic urolog de preferat
De stat nu la particular ca am cunostinta ce lucreaza la un spital renumit particular care este obligata sa facă vâmzări să te teimită și la alți colegi

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la un medic urolog, la pediatrie!

| anonim3247 a răspuns:

Tu nu ai nici o arsură cum crezi tu

Răspuns utilizator avertizat
| xSNGHOSTx explică (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Am 16 si chestia asta cred ca am observat o pe la 11-12 ani
dar nu i-am dat importanta pentru ca am crezut ca e ceva normal

| Caro34 a răspuns:

Bună! Chiar ești evreu? Nu mai pune săpun pe locul acela! Săpunul sau spuma de săpun se pune în palmă și se diluează cu apă apoi o pui pe locurile sensibile. Săpunurile sunt făcute cu sodă și asta arde! Ai o sensibilitate mărită și ar fi bine să folosești o cremă de gălbenele de la farmacie. Ești încă tânăr, va trece cu timpul însă ar trebui să mergi și la un medic cândva! Numai bine!

| xSNGHOSTx explică (pentru Caro34):

Nu, nu sunt evreu
dar chestia aia cu sapunul am si zis
ca uneori pun spuma acolo alteori sapun, nu pun mereu direct acolo