| SecretColors a întrebat:

Daca fac flotari in pumni mi se pot distruge acele oase? dar daca lovesc cu pumnul in ceva mai tare se pot deteriora? sunt in dubi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WUB a răspuns:

Nu este recomandat sa faci flotări în pumni deoarece pui presiune pe articulatii si le slăbești, dar nu ții se rupe nimic daca nu faci în mod excesiv, si dacă le faci pe ceva moale.
Nu, poți lovi cu pumnul cât vrei o să îți distrugi doar acele chestii ( nu mai stiu cum se numeau ) ce dau senzatia de durere in acele locuri, si nu o sa te mai doara si o sa ai mai ascutite monturile ( acele oase cum le zici tu ).

4 răspunsuri:
| nowandrei a răspuns:

Salut,Daca faci flotari nu patesc nimic pumnii.dar daca dai cu pumnii in ziduri sau chestii solide ti se pot rupe oasele de la degete sau iti poti rupe mana! Bafta!

| EmanuelB a răspuns:

Salut, nu este nici o problema sa faci flotari in pumni. Dar sa nu lovesti cu pumnii peretii sau ceva solid foarte mult timp pentru ca ti se fisureaza oasele! Daca vrei sa faci ceva in gen box sau arte martiale poti sa te inscrii la cursuri speciale! Daca vrei neaparat sa lovesti ceva tare foloseste manusi!

| SecretColors explică (pentru WUB):

A deci daca dau cu pumnul gol intr-un sac de box nu e problema ca nu mi se distrug (oasele acelea) pai azi am simntit durere la (acele oase ) si ma temeam sa nu mi se intampla ceva cu ele sa mi se lase

| WUB a răspuns (pentru SecretColors):

E normal sa simti durere, asa se intaresc, eu ca sa m-i le intaresc imi infasuram monturile intr-un prosop de bucatarie si dadeam pumni in pereti chiar, apoi aveam vanatai chiar pe acele oase care se numesc monturi. Nu-i problemă.