| Daniel9988 a întrebat:

De 1 an jumate cam asa am ameteli,stari de panica, acufene(zgomot in urechi) si stari de panica.In ultimul timp am zilnic asa ceva,astazi de exemplu cand am vrut sa plec la serviciu nu am putut, ameteam de ma tineam de garduri.Am fost in concediu medical 2 saptamani, intre timp mi-am facut si analize.NIMIC! Set complet de analize de sange(cu markeri tumorali,VSH,efectiv tot ce se poate),RMN-uri peste RMN-uri,radiografii,ecografii,tomografii, efectiv tot ceea ce se putea face.TOT! Niciuna nu a iesit modificata.Nici macar una singura! Am lesinat de nenumarate ori prin casa, am ajuns la urgente in fiecare saptamana.Mentionez ca nu duc o viata stresanta. Uneori aud zgomot in urechi care devine foarte intens,imi vine sa explodez.Ce poate sa fie? Apropo,daca va ganditi la calitatea analizelor/serviciilor medicale va inselati, am mers la Lyon chiar acum cateva luni pentru investigatii si nu e nimic anormal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jocker007 a răspuns:

Am facut si eu ca tine sute de rmn, ct, analize, am fost la cardiologio, la orl, la neurlogie bani cheltuiti degeba fara niciun rezultat.I au un tratament psihiatric de 3 luni daar degeba:velafaxina, alprazolam, romparkin, deparkin, midora si imovane.Nu stiu ce sa ma mai fac.

20 răspunsuri:
| Daniel9988 explică:

Scz ca am repetat stari de panica.

| CosminXD999 a răspuns:

Ai putea avea epilepsie...

| MCRgurl a răspuns (pentru CosminXD999):

Mi se pare ca s-ar fi vazut la RMN daca avea epilepsie

| Skippy223 a răspuns:

Iti sugerez sa te informezi putin in domeniul de anxietate (generalizata, sociala, cronica). Ce spui tu aici seamana cu atacuri de panica.
Uita-te la niste simptome si daca ti se par familiare, psichologul o sa te ajute! Spune-mi ce crezi dupa ce te uiti.

Apropo, pentru sunatul in urechi, daca e de la anxietate, atunci ar putea fi tinitus, care poate fi provocat de anxietate.

| anonimg a răspuns:

Acufene tratament naturist

"Unele remedii comune si simple, cum ar fi următoarele pot fi benefice pentru unele persoane.
Reducerea sau evitarea cafeinei şi aportului de sare, si renuntarea la fumat poate ajuta la ameliorarea simptomelor de acufene.
Suplimentarea cu zinc in cazul pacientilor cu niveluri scazute de zinc.
Un studiu a aratat ca melatonina poate ajuta suferinzii de acufene, în special pe cei cu tulburări de somn.
Anasonul, cătina, cimbrul, spanacul, susanul, coada calului, floarea soarelui, gălbenelele, ginko-biloba, ghimberul, măslinele, ceapa, păducelul, roiniţa, schinduful, soia, ţelina, urechelniţa si vâscul pot fi un remediu natural pentru tinitus.
Există unele terapii comportamentale si cognitive care au avut succes in tratarea acufenelor. Un program multidisciplinar poate imbunatati sansele de tratament. Tipurile de terapii includ terapia de recalificare şi terapia comportamentală.
Suplimentarea cu combinatii de vitamine (lipoflavonoide)
Bitterul suedez si tinctura de propolis in amestec cu ulei puse in urechi zilnic.
Suplimentarea cu niacina, lecitina si magneziu.
O alimentaţie bogată în vitamine, săruri minerale şi oligoelemente este indicata in cazul acufenelor si nu numai."

Sursa: http://sanatate.bzi.ro/......ntul-25668

Nu-ti sugerez hipnoza sau lucruri de felul acesta.
Deci daca nu e stres, atunci trebuie sa fie lipsa de vitamine si minerale.

| iloverings a răspuns:

Dă-mi voie să mă îndoiesc de calitatea analizelor efectuate. Ştii ce muncă necesită? Atenție şi dexteritate. O mică eroare de laborator poate avea efecte grave asupra pacientul.
Dacă eşti tu foarte sigur că au fost prelucrate perfect probele, atunci înseamnă că se întâmplă numai în mintea ta totul şi că nu ai nicio amețeală. Dar sunt convinsă că vei contesta asta. Bun, şi atunci nu crezi că şi simpla stare de leşin semnalează că ceva nu e în regulă cu organismul tău? Ba da.
Apropo, în Lyon tot oamenii efectuează analize şi ca orice om poate greşi. Desigur că nu au voie să greşească pentru că de munca lor depind viețile unor oameni, dar nu aş fi aşa sigură happy eu zic să le repeți. ai făcut şi ELISA şi tot, tot, tot? Exista o mulțime de analize şi mai ales o mulțime de cauze care pot produce amețeli.
Totuşi..deşi e simplu, calciu a ieşit în concentrații normale? Glicemia? Şi restul mineralelor?
Multă sănătate!

| alin131 a răspuns:

Salut Cristian. Motivul pentru care nu gasesti nimic la analize este pentru ca masinaria (corpul tau) nu este afectat. Dar spiritul tau este.
Iti trebuie o echilibrare a aurei si o curatare a acesteia. Mai ai nevoie de un scut energetic si de o piatra semipretioasa care sa te fereasca de atacuri energetice.
Si pune-ti in camera in care locuiesti 10-14 cactusi mici pe care ii poti cumpara de la orice hipermarket. Cactusii retin radiatia tuturor electronicelor si atacurilor psihice. Iti recomand mai jos un "doctor" care te va vindeca si a vindecat multi altii.

Nu iti face griji de bani, e 99% om si 1% profitor financiar ( o sa vezi). Spre deosebire de unii medici care sunt la polul opus.

Cat despre piatra semipretioasa trebuie sa iti faci o analiza numerologica sa vezi care ti se potriveste, dupa care sa o alegi pe cea care te fereste de vraji, atacuri psihice, oamenii umbra (spiritual vorbind) si tot asa...

Asta poti sa o faci singur, dupa ce iti iei piatra da-mi un mesaj sa iti spun cum sa o purifici (nu purta piatra semipretioasa nepurificata sub nici o forma!)

Uite aici "doctorul":

http://www.tiberiumolnar.ro/

Daca esti sceptic, considera raspunsul meu o diaree verbala si continua sa ai o stare generala sub asteptarile tale si cu o depresie probabil instalata. Cand o sa accepti ca "boala" ta sta cu tine doar pentru ca tu nu ii dai voie sa plece si o consideri a ta poti sa te mai uiti odata pe ce am scris si sa dai o sansa vindecarii sigure si cu acuratete.

Ti l-am recomandat pe dl. Tiberiu Molnar pentru ca este cel mai bun din Romania. Cand medici spun nu se poate face nimic, el rezolva.

Nu ii fac reclama, doar iti spun ca "Daca vrei sa stii cum se face painea, intrebi un brutar, nu un inginer".

Tu alegi, succes.

| Annamaria21 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci la psiholog sa ii spui exact stările si sa iti dea o medicamentatie de acolo, ce spui tu prin simptome pare a atac de panica, si asta tine de psihiatru daca spui ca analizele le ai bune

| jocker007 a răspuns:

Ba Si eu am aceleasi probleme as vrea sa vorbim daca ai vrea pe Facebook undeva.

| Daniel9988 explică (pentru iloverings):

Deci am facut toate analizele care depisteaza boli cu ameteli.

| jocker007 a răspuns (pentru Daniel9988):

Ameteli ca ameteli da mie imi tiue ca dracu capu.

| Daniel9988 explică (pentru jocker007):

Ai tensiunea mica?

| katy a răspuns:

Cititi despre armele psihotronice.eu cred in asa ceva!

| Ara997 a răspuns:

Lucrezi sau stai mult la

| Ara997 a răspuns:

Lucrezi la calc sau stai mult la pc? in pozitie cu gatul flexat? fa o radiografie cervicala si un doppler al vaselor de sange cervicale. eposibil sa ai o deformare a coloanei in zona cervicala c1, c2 peacolo si artera cervicala sa fie nitel strangulata.

| Daniel9988 explică (pentru Ara997):

Am facut si asta.Am anomalia Kimmerlie, trebuie operata.

| Ara997 a răspuns (pentru Daniel9988):

. pai atunci curaj si. sanatate!
nu te supara ce a dus la aparitia ei?

E din nastere am inteles.Nu e grav, consta in aparitia unei excrescente osoase la cervicala care se elimina chirurgical.Iti dai seama ce spaima pe mine cand am fost banuit si de tumora cerebrala...

| Ara997 a răspuns (pentru Daniel9988):

Da, priceput.
toate cele bune!

Ms.La fel!